< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (49. sayfa)

-
-
Alanlar bir şey yazmamış
Ben yazayım. Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Modanisa 1. kod + Adımpara 2. kod + Madame Coco 1. kod boşuna denemeyiniz. Kapılmışlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arama alanına içim 700gr yazın cıkıyor ürün
-
yanlış yere yazmışım pardon. fırsat ürünü
-
Bu ay hangi kodlar var arkadaşlar, tespit edebilen var mı?
-
şu an po,garenta,adımpara,modanisa..teknosa öğlen gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 1 Ekim 2024; 8:38:29 > -
Eyvallah teşekkürler hocam
-
bulursanız telekom prime,vodafone red ve madame coco kodları bu ay yine vardır
-
modanisa girdim, geçersiz kod dedi. erken mi girdik acaba?
-
olabilir,zaten kodları ay sonuna kadar ekleyebiliyorsunuz,aceleye gerek yok...bugün alışveriş yapın 10 gün sonra ekleyin,moneyler yatar.
-
Bunu bilmiyordum hocam, iyi bilgi, teşekkürler.
-
-
Adım para için davet kodunu bulamadım migros uygulamasından mı migros money uygulamasından mı alıyoruz hocam? Garenta için hala mail atmamız gerekli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modanisa gece baktığımda Eylül ayı için kod alımı açık görünüyordu. Sabah Ekim ayı için aldım. Bir kontrol edin isterseniz.
-
Kesin bilgimi hocam alışverişi yaptıktan sonrada şifreyle kampanya tanımlasak yükleniyor yani yine moneyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende yıllardır geliyor,size de yatar.
-
adımpara kodu ben money.com.tr'de marka ayrıcalıkları kısmından alıyorum...garenta için ben de sabah mail attım
-
hocam sabahtan aldım ama eylül diye vermiş çakallar, tekrar aldım az önce. 1 puan çöp oldu yani.
-
Prime kodu alıp ekledim ama migrosa kaydetmesine rağmen kampanya olarak gözükmüyor
-
Ekim ayı Teknosa kodları gelmiiiişşş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X