migros 1000/200 için ihtiyacı olan birine yardımcı olabilirim |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (243. sayfa)

-
-
PO 750/75 fazla kodu olan varsa verebilirse cok makbule geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Madam Coco, flo, TT prime kodları arasında bir fark var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her ay başında alıp kullandığım TT prime kodunu bu ay bir türlü kabul etmiyor var mı başına gelen arkadaşlar?
Elinde fazladan tıkla gel kodu olan varsa özelden iletebilir mi simdiden tesekkurler
Arkadaşlar 1000/200 migros kodu lazım acil şimdi de teşekkür ederim
Sayın milletvekilleri,
teknosa kodları aktif
www.teknosa.com
Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa - Teknosahttps://www.teknosa.com/kampanyalar/TeknoClub-Migros/TeknoClub-Migros
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 11 Haziran 2025; 8:38:4 > -
Arkadaşlar merhaba. Tıkla gelaldan sonra gelen 750/150 Kod lazım 1 adet rica etsem kullanmayan pm ile iletebilir mi? Teşekkürler
Beyler 750/150 olan ve kullanmayacak varsa lütfen pm ile bekliyorum.
-
Kullanmayacağınız 1000/200 kod var mı acaba?
arkadaşlar kullanmadığınız 1000/200 veya tıkla gel al ile kazandığınız 750/150 kod varsa pm ile iletebilirmisiniz. tıkla gel al ile alınan kodlar kayıtlı cep telefonu sahibi yalnızca kullanabiliyor başka kimse kullanamıyor. dolayısıyla elinde 750/150 kod olan ve kullanmayacak olan varsa tel no su ile birlikte kodu pm atabilirmi? sadece kodu verdiğinizde kasada kendi cep numaram ile sizin kodunuz uyuşmuyor ve yararlanamıyoruz, kasada başıma geldi millet kuyrukta rezil oldum :/
-
750/150 uygulamadan istediğin hesaba ekleyebilirsin. Sorun olmaz,herkes öyle yapıyor.
-
Hocam gel al siparişi sonrası verilen 750/150 ve 1000/200 işbirliği kodları birleşmiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 11 Haziran 2025; 14:54:48 >
hocam kampanya koşullarında mağazada yapılacak alışverişlerde diyor uygulamada geçmiyor malesef, ayrıca yine koşullarda kayıtlı cep telefonuna geldiği başka cep no ile kullanılamayacağı yazıyor, kaldı ki kasada kod kullancam dediğinizde hemen cep no istiyor , kendi cebinizi verip başkasının kodunu verdiğinizde kodlar tutmuyor. mh yi aradım herkes 1 kere yararlanabilir 10 kere alışverişte yapsanız 10 farklı kod da gelse işkini kullandıktan sonra sistem cep no yu kullandı diye kaydediyor ve başka kodu kullanmaya izin vermiyor dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozalylmaz -- 11 Haziran 2025; 15:23:5 > -
bugün itibariyle birleşiyor,düne kadar iade vermiyordu.
-
MH bilmez,kasiyerler bilmez. Yapacağın tek şey 750/150 kodunu moneypay uygulama veya money.com.tr'den şifre ile kampanya tanımla kısmından ekle,
mağazadan 750 üzeri alışveriş yap,2 güne 150 money yatar.
Ben geçen ay da bu ay da money kartıma gelen kodu başka money karta ekledim,150 money kazandım.
-
Teşekkür hocam. 1000/350 çok iyi oldu
düne kadar başlıkta 1 kişiye yatmıştı.İtirazla 150 money'leri aldık.Bakalım gelecek aylarda devam edecek mi yoksa bitecek mi,göreceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X