< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (135. sayfa)

-
-
Alışveriş yaptık ama teslim almadan önce bu kodlardan tanımladık, sonra teslim aldık. Money yükleniyo mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ödemeyi money ile yapabilirsiniz. Money kazanmanıza engel değildir.
Bazı sanalmarket hesaplarında 13-15 aralık moneypay cüzdan ile öde 1000/200 moneypara kazan var.
Bu kampanya gelen arkadaşlar, dijital kod alıp, dijital kodları moneypay hesabına ekleyerek, ödemeyi cüzdan ile yapabilir, kalan kısmı kart ile tamamlayabilir.
Dijital kodları iyzico cüzdanınız ile alırsanız gıda kampanyasına sayar 1000/200de oradan gelir, hatta bazı bankalar market kampanyasına da sayar, parolapara restorana sayar.
-
Madam Coco kodu fazla olan varsa alabilir miyim?
Anadolu Efes kodları ayın 12sinden sonraki siparişleri kapsıyormuş. Bana puan vermedi o nedenler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimden bilgi aldınız 12 si dahilmi acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 13 Aralık 2024; 17:20:1 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Seviyorum bu forumu sabah arkadaşım bana gönderdi şimdi de bana kod geldi ihtiyacı olan dm den yazsın stok 4 tane herkes birbirine dua ediyor ☺️
Hocam evet şartları biliyorum ben dun alısverıs yaptım 275 money yatmadı
75 hangisi hocam?
Kaldıysa alabilirim teşekkürler
-
Po olması lazım
Bende de anadolu efes gelmedi hocam ama gelir diye düşünüyorum.Birkaç gün bekleyelim bakalim ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X