Şimdi Ara

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu] (3809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
87.267
Cevap
915
Favori
6.244.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38073808380938103811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23-24 aralıktaki bisküvi/kek/gofret ürünlerinde 3al 2 öde kampanyası ile birleşir

Ülker Çikolata Money Kampanyası

14 Aralık 2017 - 3 Ocak 2018 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile tek seferde yapılacak 10 TL’lik Ülker Çikolata alışverişi yapanlara 2 Money hediye edilecektir.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    ya ben ne insanları görüyorum özellikle elit mağazalarda.Mesela Buna benim patronda dahil . Adam gidip 1 alışverişte 10 çeşit peynir zeytin v.s. alıyor mesela.adam öyle fiyata filan bakmıyor. Marka modele bakıyor alıyor.Sepet full dolu düşün. hatta bazen GDI almayanı bile görüyorum o mağazada. gidip ertesi gün normal fiyattan alıyor mesela. Migros hiç bir zaman zarar etmez merak etmeyin böyle müşterileri çok.

ne kadar çok mesela kullanmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 21 Aralık 2017; 11:56:6 >
  • çikolatalarda 3 al 2 ödeyi kapsamıyor
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    çikolatalı gofret, albeni, çokonat grubu oluyordu diye hatırladım ama yanlış hatırlıyorda olabilirim
  • olmaz hocam. kategorisine bakacaksın. dediklerin gofret kısmında.money gelmez.
    çikolata olarak şöyle düşüneceksin. şu linkten bence,
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30270-cikolata

3 al 2 öde için
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30279-gofret

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30234-biskuvi

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/sclist/30247-kek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 21 Aralık 2017; 12:12:18 >

• sucuk soran arkadaş hakmar kataloğuna bakarmısın.

migrosun kazıkçı olduğunu daha iyi anlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Görselde var ancak görselde yanıltıcı olabiliyor bazen. Artık şansa

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu]

edit: evet hocam maalesef kategorilerde yok. Money yatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 21 Aralık 2017; 12:19:31 >

• bencede en soldaki 2 ürün geçerli olmaz bence ama kampanya 2 gün denenebilir. 23ünde alırsın. 24ünde yatmazsa iade edersin.

ha bide şunu yapabilirsin ararsın MHyii kardeşim ben kategori anlamam kocaman görselin var elimdede ss mevut ben ona göre aldım dersin.kendi hataları oldukları için moneyi yatırırlar. he onada 2 kampanya birleşmez siz 3 al 2 öde kullanmışsınız onda yatmamış o yüzden yatırmıyoruzda diyebilirler.stres v.s. işte. uğraşırım diyorsan uğraş.ben kırtasiye TBG sinde söke söke aldım moneyleri. detaylı ss ler çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 21 Aralık 2017; 12:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Farenjit

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

anlıyorum hocam.ben çok ucuz almak istemiyorum.yani x markette 10 liralık bi ürün ortalama piyasada değeri 8 liraysa bu fiyattan almak isterim .yani 3 liraya almak istemem

Tamam. Sen alma. Market kampanya yapıyorsa bende alış verişimi yaparım. Hangi market uygun veriyorsa ordan alırım.

ben anlatamadım.atıyorum 10 liralık bir alışverişi 3 liraya yapabiliyorsan ,eğer orası ticari bir işletmeyse iflas etmesi lazım.

sürekli büyüyen yayılan bir işletmeyse demekki faturayı başkalarına ödetiyordur.

mağaza raflarındaki fiyatlara bakarsanik anlamak güç değil.

ha seni ilgilendirmiyordur olabilir.ben öyle düşünmüyorum

Hocam ya da şöyle olabilir. Eskiden bizim yaptığımız gibi kampanya takip etmeyen tayfadan acısını çıkarıp geri kalanların alışverişiyle de durumu dengeliyor olabilir

beyler bizim dünyadan haberimiz yok onlar ne anlaşmalar yapar bilmiyoruz düşünsenize(düşünemedi) paletlerle mal indirilecek, fabrika bildiğin migrosa çalışacak, sende bu yağlı müşteriyi kaçıracaksın. yaw sadece hiçbirşey yapmazsa adamlar raflardan para kazanıyor. rafa bizim ürünleri koy diye yalvarıyorlar. tekellere gidin üst rafta hangi sigarayı görürseniz, o sigara firması üst raf reklam parası veriyor sıra ile nizami dizimiş sigara en baba reklam. yok ondan ona koyuyor vs. geçelim. küçük markette biskrem 1.25 mi ? migros'ta 1.25 bitti. küçük market 1.15 kuruşa o bisküviyi alıyorsa migros 1 tl'ye alıyor sıkıyorsa 1 liraya verme ülker en alta koyarım senin ürününü en üste sölen üretimi çakma migros biskremini dayarım reyona satarım 75 kuruşa yiyorsa '

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

ya ben ne insanları görüyorum özellikle elit mağazalarda.Mesela Buna benim patronda dahil . Adam gidip 1 alışverişte 10 çeşit peynir zeytin v.s. alıyor mesela.adam öyle fiyata filan bakmıyor. Marka modele bakıyor alıyor.Sepet full dolu düşün. hatta bazen GDI almayanı bile görüyorum o mağazada. gidip ertesi gün normal fiyattan alıyor mesela. Migros hiç bir zaman zarar etmez merak etmeyin böyle müşterileri çok.

ne kadar çok mesela kullanmışım

Çikolatalarda- diş macunlarında 1 alana 1 bedava olduğu günler 1 tane alıp giden gördüm hatta gofrette 3 al 2 öde olduğu bi gün aynı gofretten 2 tane alıp kasaya gidenler gördüm heryerde kampanya kagıtları asılı olduğu halde.

• Bilenler vardır belki sanalmarkette bugün yaptığımız alışveriş yarın teslim olursa alışveriş tarihi yarın mı gözükür yoksa bugün olarak mı geçer.

Şu world kampanyası var bugün 200/21 puan veriyor ama 17:00 dan sonra başlıyor kampanya o saatte verilen sipariş te yarın teslim olacağı için puanlar yatar mı. Kafamda deli sorular

Yakın zamanda sanaldan alışverişi online ödeyip daha sonraki günler teslim alan varsa bir bakıverse slipte hangi gün geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermani06 -- 21 Aralık 2017; 13:14:14 >
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    12 Kasım sipariş tarihi ve 14 Kasım teslim tarihli siparişin faturası ve Garanti Bonus Hesap Özeti tarihi 14 Kasım. Diğer alışverişlerimde de aynı şekilde fiş teslim tarihli.

Sanaldan yapılan alışverişlerde tutar kredi kartı provizyonunda bekletiliyor. Teslim günü güncel tutar fişi (ürün ekleme, değiştirme ve çıkarmalardan sonra) kasadan çıkartılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barqat

12 Kasım sipariş tarihi ve 14 Kasım teslim tarihli siparişin faturası ve Garanti Bonus Hesap Özeti tarihi 14 Kasım. Diğer alışverişlerimde de aynı şekilde fiş teslim tarihli.

Sanaldan yapılan alışverişlerde tutar kredi kartı provizyonunda bekletiliyor. Teslim günü güncel tutar fişi (ürün ekleme, değiştirme ve çıkarmalardan sonra) kasadan çıkartılıyor.

Fiş tarihi değilde kredi kartına yansıdığı gün benim için önemli olan.

Yazdıktan sonra bende eski siparişlerimden birine baktım 9 ekimde siparişi geçmişim 14 ekimde teslim almışım . Kart ekstresine 9 ekim olarak yansımış

Kafam karıştı siz böyle yazınca. 12 sinde online ödeyerek verdiğiniz siparişinizi 14 ün de teslim aldınız kartınıza da 14 ü olarak yansıdı öyle mı hocam

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hacı Bu sayfada bir modem konuşulmamıştı onu da sayende gördük Allah kolaylık versin ne diyeyim 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas2558

Hacı Bu sayfada bir modem konuşulmamıştı onu da sayende gördük Allah kolaylık versin ne diyeyim 😂😂😂

migrosta sadece peynir kofretmi var

n11 den aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 21 Aralık 2017; 14:21:5 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Elektronik ürünlerde bir avantaj paylaşılmadı ondan dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

Orijinalden alıntı: barqat

Fiş tarihi değilde kredi kartına yansıdığı gün benim için önemli olan.

Yazdıktan sonra bende eski siparişlerimden birine baktım 9 ekimde siparişi geçmişim 14 ekimde teslim almışım . Kart ekstresine 9 ekim olarak yansımış

Kafam karıştı siz böyle yazınca. 12 sinde online ödeyerek verdiğiniz siparişinizi 14 ün de teslim aldınız kartınıza da 14 ü olarak yansıdı öyle mı hocam

Hocam olayı sıkıntıya sokan eksik ürün muadil ürün problemi dokunmazsa aynen aynı gün yansır. Ama ellerinde su seçenek var eksik ürünle geldiğinde ilk çekime dokunulmadan +bakiye iadesi yapılırsa problem olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dadas2558

Elektronik ürünlerde bir avantaj paylaşılmadı ondan dedim

siz paylaşmadıysanız ben napim.

bi manevra ile paylaşayım ozaman.sabah baktım c5 pro vardı uygunda hatta 1300 gayme

varsa yoksa piküvi gofret.sucuk yemezmisiniz

Üstad linki tekrar atar mısın açmıyor

• 
Sayfa: önceki 38073808380938103811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.