Şimdi Ara

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu] (3384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
87.267
Cevap
916
Favori
6.243.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33823383338433853386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 adet sucuk da alsanız 1 tane gdi alabilirsiniz.

Mağazadan da alabilirsiniz.Özellikle jet kasadan

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu]

2 sucuk yanına minimum hediyeli olarak (1+1) 7.10 TL lik ürün eklemek lazım..Mozarella örnek olsun diye.Polonez salam,Bahçıvan Labne,Becel Margarin vs vs ile sepet çeşitlendirilebilir.
    Sanalmarketi kullanın arkadaşlar.Ekleyin,çıkartın,optimum sepetinizi kararlaştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hafiz83 -- 20 Temmuz 2017; 21:52:16 >

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Izmir Bahçelievler 3m Migros'tan aldım ben 15 20 civarı kalmıştı

• hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Hafız hocam sanalda sepet toplamı 60 tl altında "Özür dileriz, 60 TLnin altındaki siparişinizi kabul edemiyoruz." uyarısı veriyor.
    onu nasıl aşıyoruz?
  • koraydemir10 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef aşamıyoruz.

• Delist

Bugün gittiğim migrosta gördüm. Palmolive body butter çikolata tutkusu duş jeli 250 ml 2 TL

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/32125018-32201-palmolive-body-butter-cikolata-tutkusu-dus-jeli-250-ml
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Nutella 825 gr bulamiyorum....

Bulamasanda bişey kaybetmezsin abi :)

ŞEkerli şeylerden uzak durcam 3-5 ay...

Zayıflayamayan arkadaşım şeker türü herşeyden uzak durdu, 69 dan 62 ye düştü...

Benim 112 den düşmem lazım biraz 105 falan :)

• Ju3x kullanıcısına yanıt
    ekmek de şeker diye biliyorum hocam. hiç olmadı kimyasal var bunlarda. ben ne zamandır ekmek yemiyorum. ve yesemde çok ama çok az yiyorum. onun dışında yemiyorum uzun zamandır.

çevremede tavsiye ediyorum. hiç olmazsa sağlık açısından önemli. eskisi gibi tandırda pişen değirmenden gelen buğdaylarla v.s. yapılan ekmekler yok hocam. varsa da zor bulunur. ha öyle olsa bulunursa bende yerim :) ama günümüzde ekmeklerin çoğu kimyasal katkılı. yani sağlık açısından önemli hocam. diğer şeylerde öyle. doğal olmayan ya da doğada yetişmeyen v.s gibi ürünlerde katkı madddeleri gibi konularda dikkat etmek gerekir bence. kendimce düşüncemi paylaşmak istedim sizinle. tabi karar sizin sonuçta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 21 Temmuz 2017; 0:43:14 >
  • Gaziemir 5M Migros'ta gözüküyor.

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu]

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

ekmek de şeker diye biliyorum hocam. hiç olmadı kimyasal var bunlarda. ben ne zamandır ekmek yemiyorum. ve yesemde çok ama çok az yiyorum. onun dışında yemiyorum uzun zamandır.

çevremede tavsiye ediyorum. hiç olmazsa sağlık açısından önemli. eskisi gibi tandırda pişen değirmenden gelen buğdaylarla v.s. yapılan ekmekler yok hocam. varsa da zor bulunur. ha öyle olsa bulunursa bende yerim :) ama günümüzde ekmeklerin çoğu kimyasal katkılı. yani sağlık açısından önemli hocam. diğer şeylerde öyle. doğal olmayan ya da doğada yetişmeyen v.s gibi ürünlerde katkı madddeleri gibi konularda dikkat etmek gerekir bence. kendimce düşüncemi paylaşmak istedim sizinle. tabi karar sizin sonuçta :)

Ekşi mayalı tam buğday ekmeği alıyoruz artık...

• Ju3x kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende işim gereği sık seyahat ettiğimden Afyondan patatesli köy ekmeği, Salihlidende ekşi maya köy ekmeği alıyorum. Tamamen kişisel köylülerin üretimi. Özellikle Afyon patatesli ekmeğini denemenizi tavsiye ederim. Bende bu aralar beyaz ekmekten kepekli ekmeğe geçtim.
  • quote:

Valla hocam bende işim gereği sık seyahat ettiğimden Afyondan patatesli köy ekmeği, Salihlidende ekşi maya köy ekmeği alıyorum. Tamamen kişisel köylülerin üretimi. Özellikle Afyon patatesli ekmeğini denemenizi tavsiye ederim. Bende bu aralar beyaz ekmekten kepekli ekmeğe geçtim.

İki dilim tam buğday ekmeği kan şekerinizi 2 çorba kaşığı şekerden daha fazla yükseltir.
  • quote:

Ben de sizin gibi Sandıklı ilçesinden tanıdığımız bir üreticiden alıyorum ekmeklerimi. 4 seneden beri fırın çarşı ekmeği tüketmiyorum. Misal 5 tane alıyorum ortadan ikiye bölüp buzluğa koyuyorum, tüketmeden 1 gece önce buzdolabının altına koyuyorum ve hazırlanmış oluyor. Üreticiler zaman zaman kalitede oynama yapıyor; şu an Karacaören köyündeki üreticiden alıyorum, fiyatı 4 tl.
  • ForzAras kullanıcısına yanıt
    Hocam Sandıklıdan almıştım sıcak fırından çıkmış, çok güzeldi. Size ürünü nasıl tedarik ediyorsunuz ? Kargo ile gönderiyorlarmı ?
  • La Lorraine reyonu bulunan mağazalardan Kare Rustik ve Soğanlı Ekmek alıyorum. Lezzetli ve sıkı bir ekmek. Bir dilim doyuruyor. Diğer ekmeklerin içi boş ve lezzetsiz. Ara ara kampanya oluyor bu ekmeklerde 1 + 1 diye hatta geçen hafta vardı. Bir deneyin. Firma hakkında detaylı bilgi için:http://www.llbg.com/TR/tr/

• İzmirde yok sanırım hocam.
  • Migros uygulamasinda en ustte cikan sifre girin kampanyaya katilin bolumu ne is bilen var mi

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Nutella mı

• sucre S kullanıcısına yanıt
    Yok La Lorraine mağazası.
  • 
Sayfa: önceki 33823383338433853386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.