Şimdi Ara

MİGROS Kampanyaları [Ana Konu] (2636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.267
Cevap
916
Favori
6.243.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %60 indirim vardı, evet burada kazandım diyenler oldu, hatta pm den görüştük, ama benim 4 money yatmadı

Ama 4 money yatanların fiş toplamı 9 tl üstü (bez dışında başka şeyler de var) ama ben sadece bez alıp 5.16 ödemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Yakında pillerde kampanya olacak mı bilgisi olan var mı?

19-22 Ekimde %50 indirim pillerde.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Paketli peynirlerde hile var dikkat edin önce zam oluyor sonra ikinci alsanda elli indirimi ile daha önceki migroskopdaki normal indirim ile aynı fiyata geliyor yani fazla satış yapıyor

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Sütlerde indirim hangi tarihler arası acaba

• travegostar kullanıcısına yanıt
    ben migros markalı klasik ve süzme peynir alıyorum, onda hiç fiyat değişikliği olmuyor böyle zamanlarda.. diğerlerini incelememiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

%60 indirim vardı, evet burada kazandım diyenler oldu, hatta pm den görüştük, ama benim 4 money yatmadı

Ama 4 money yatanların fiş toplamı 9 tl üstü (bez dışında başka şeyler de var) ama ben sadece bez alıp 5.16 ödemiştim

Money kazananlar sadece bezmi aldi o kampanya dahilinde yanina aldiklari baska kategorimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayigit

ben migros markalı klasik ve süzme peynir alıyorum, onda hiç fiyat değişikliği olmuyor böyle zamanlarda.. diğerlerini incelememiştim

Kendi privetelabel ürünlerinde değil dostum diğer merch bahçıvan sütaş sek gibi ürünlerde çok oluyor hemen örnek vereyim 700 gr bahçıvan dilimli kaşarı indirimde 13,90 tl satıyor sonra 18.00 tl civarına çekiyor ikincisi 9 tl olsa 27 tl yapar böl ikiye 13,50 tl yani sana dahq fazla malı satıp ciro bazlı yılsonu hedef ciroyu tutturma peşindeler

• Başka kategori de olsa olur hocam ödenen tutar 9 TL ve üstü olsa yeter

• quote:

%60 indirim vardı, evet burada kazandım diyenler oldu, hatta pm den görüştük, ama benim 4 money yatmadı

Burda sebebi açıklamışsın hocam 9/4 bir durumda cebinden 9'un altında bir tutar çıkmışsa money yatmaz. Ama

%60 indirimli 5,16 'lık bez diyelim yanına da 4 liralık muhtelif herhangi bir ürün almış ve 9+ ödeme yapmış olsaydın moneyin yatardı.
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Bende 60 vardı 5 tl ödedim yüklenmedi

• Migros yolcusu kalmasın

Ücretsiz ulaşım 33 team olarak gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeFfAh-1903 -- 8 Ekim 2016; 18:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Sütlerde indirim hangi tarihler arası acaba

15-18 ekim arası. Daha önce bir arkadaş paylaşmıştı,11-14 ekimde de indirimler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Saç şampuanlarında indirim ne zamandı

• quote:

9 tl bez alımına 4 money ile salla kazanı birleştireyim dedim ama 4 money yüklenmedi, bilgin olsun

%100 sallakazan ile üzerine 7 liralık 100lü eldiveni ekleyerek 8 lira money aldım

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    Fişte başka ürün var mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Yakında pillerde kampanya olacak mı bilgisi olan var mı?

19-22 Ekimde %50 indirim pillerde.

Teşekkür ettim hocam.

• quote:

Fişte başka ürün var mıydı

Elbette. Bu forumu takip eden biri o fişte en az 18 tl ödenmesi gerektiğini biliyor olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Oda oto kokularından tavsiyesi olan var mı acaba ? Almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangi model hangi tip alsam diye...

Aklımda ilk önce bu model vardı fakat buda akıntı yapıyormuş sanırım o yüzden biraz tereddüt ettim..

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/7633763-31138-air-wick-decosphere-hava-tazeleyi̇ci̇-mango-i̇ki̇li̇-firsat-paketi̇

Febreze okyanus esintisi aldım kokusu gayet hoş ama kalıcılığı kokusu kadar güzel değil sıkıyorsun sanki 5 dakika sonra bütün koku uçmuş.

• https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1609341-30276-ulker-sedef-kakaolu-spesiyal-asorti-200-gr

bölgenizde varsa 3 al 2 öde oluyor. keçiörende mevcut, bugün 3 adet aldım.

pardon 33 olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi7 -- 8 Ekim 2016; 21:43:55 >

• Ciinemaximum kampanyasi nasil beyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Oda oto kokularından tavsiyesi olan var mı acaba ? Almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangi model hangi tip alsam diye...

Aklımda ilk önce bu model vardı fakat buda akıntı yapıyormuş sanırım o yüzden biraz tereddüt ettim..

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/7633763-31138-air-wick-decosphere-hava-tazeleyi̇ci̇-mango-i̇ki̇li̇-firsat-paketi̇

Febreze okyanus esintisi aldım kokusu gayet hoş ama kalıcılığı kokusu kadar güzel değil sıkıyorsun sanki 5 dakika sonra bütün koku uçmuş.

aerosol düşünürseniz febreze japon çiçeği hem güzel kokulu hem daha uzun süreli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 26342635263626372638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.