Şimdi Ara

Migros İş Başvurusu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salı günü migrosa başvurusunda bulundum. Dün (yani Perşembe) aradılar ve bugün Kişilik testi için çağırdılar .gittim testi yaptım ve geri geldim. bugün öğleden sonra yada pazartesi,salı ararız dediler .bugün geçti umudum pazartesi yada salıya artık .. Kişilik testi için çağırdıklarına göre iş başvurum kabul edilmiş mi oluyor yani. Başvurumu kabul etmicek olsalar test için çağırırlar mı .?

sizin de fikirlerinizi almak istedim ..

• şimdi telefon geldi .başvurum kabul olmuş . konuyu boşuna açmış oldum . kirlilik için kusura bakmayın
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kardeş ne gibi özellekler arıyolar ve sen hangi bölümünde çalışacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

Hayırlı olsun kardeş ne gibi özellekler arıyolar ve sen hangi bölümünde çalışacaksın?

+1
  • teşekkür ederim arkadaşlar ... ben büyük bi ihtimal reyon görevlisi olarak çalışacağım.belli özellikler aradıklarını söyleyemem .ben ön lisans öğrencisiyim .gittim başvurdum kabul oldu . başvuruda bi form dolduruyosun.daha sonra 95 soruluk bir kişilik testi yapıyolar bilgisayarda .olumlu olursa çağırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman11 -- 17 Eylül 2011; 15:29:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH iş başvurusu teklifi
    7 ay önce açıldı
    iş bankası şube değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.