Şimdi Ara

Migros 250TL hediye çeki satılıktır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Süper Market #Migros
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25TL lik 10 tane toplam 250tl değerinde hediye çeki (kod) satılıktır. Çekilişten kazandım.
    225TL ye satıyorum. Papara iş Bankası havale EFT kabuldür.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba hocam 175 tl verebilirim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu kapatılabilir mi hatta mümkünse silinsin lütfen DonanımHaber ölücüleri diye ün salmıştı da bu kadar beklemiyordum ya. Psikolojim bozulacak lütfen silin konuyu.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ne bekliyordunuz ki ???? Zaten 250 tl lik alışveriş yapan bir kişi money kart yada money bonus kart kullanarak tbg ile 50 tl ye yakın puan kazanabilir. Belirlediğiniz tutarın bir cazibesi yok yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 180?

• 245 uygunsa alabilirim hocam:)

• kart ve money kampanyalarıyla çoğu zaman migros'ta %10 kazanmak mümkün. çok cazip bir indirim değil. bende 5-6 ay önce 300tl yüklü migros hediyem karta %10 indirim teklif etmiştim kimse almamıştı. millete ölücü demeden önce durup düşünmek gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK A101 HEDİYE ÇEKLERİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamatabi

Ne bekliyordunuz ki ???? Zaten 250 tl lik alışveriş yapan bir kişi money kart yada money bonus kart kullanarak tbg ile 50 tl ye yakın puan kazanabilir. Belirlediğiniz tutarın bir cazibesi yok yani.
    Çok güzel cevap,

BKM ile bugün 100+100+50 olarak toplam 250 Tl lik alışveriş yapsanız DİREK olarak 50 Money geliyor zaten,
    GDİ, TBG, hediyeli ürünler, 1+1 ler derken düşük miktarlı rakamlara yapılan GDİ ler falan,,,
    Bence de verilen 175 Tl teklif bile çok çok iyimser,
    konu sahibi kardeş lütfen kızmayın siz migros kombo olaylarına uzak olabilirsiniz ama bizler öyleyiz,
    daha kişiye özel banka kazanımlarını vb. birçok komboyu saymadım / yazmadım bile

Kardeşim bu arada seni BKM konumuza bekleriz
    https://forum.donanimhaber.com/migros-magaza-ve-jet-kasalarda-bkm-ile-toplam-60-money--133896334

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 30 Temmuz 2018; 15:6:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.