Midtown maddness serisi gibi benzer oyun bulmak zor. Ben hep mouse ile oynardım bu oyunu, daha güzel oluyordu.
Keşke MM3 kişisel bilgisayarlar'a çıksaydı.
Midtown Madness 1-2'yi önceden deli gibi oynardık kendime bi ev bulurdum o ev benim diye hayal ederdim bazen evime gelip önüne park ederdim daha sonra canımsıkılınca dolaşırdım ahh ahh
Aynen Yaa
quote:
Orjinalden alıntı: barman
Midtown Madness 1-2'yi önceden deli gibi oynardık kendime bi ev bulurdum o ev benim diye hayal ederdim bazen evime gelip önüne park ederdim daha sonra canımsıkılınca dolaşırdım ahh ahh
Vay be bu konuda yanlız değilmişim meğersem Söylediğinizin aynını bende yapardım valla hatta kendi kendime senaryolar oluştururdum şurası işyeri şurada yarışlar yapılıyor geceleri yarış yapacağım yerin önüne modifiyeli bir araç ile yanaşır beklerdim Kokpit kamerası ve detaylı şehir modellemesiyle Mm serisi bana göre harika bir yarış oyunuydu, oyunun çıkmasından sonra çeşitli internet sitelerinden indirdiğim araçlar da işin tuzu biberi oluyordu ama çok fazla araç atarsak oyuna o zaman oyun çöküyordu Mm3 pc ye çıkacak diye az beklemedik ama Microsoft yaptı yapacağını ve xbox dışında bir platforma çıkarmadı oyunu akılları sıra konsolu almaya mecbur edeceklerdi pc kullanıcılarını. Mm3 hakikaten de tam istediğim oyun idi Chevrolet Corvette Z06 dan Dodge Viper Srt/10 a kadar her istediğim araç vardı ve yeni şehirler off off ama oynamak nasip olmadı bu tür oyunlar arasında da şu anda TDU yu tek geçiyorum neyse ki o geldi pc ye de benim araba yarışı açlığım dindi sonunda
valllahii ya mm gibi oyunmu vardı bea cocuklugum onla gecti pcnin basında kalmıodum arabaların arasından makas hesabı oynardık oondan sonra bende sizin gbi ev falan yapıodum kendime :D
Pc de xbox oyunlarını çalıştırmak için bi program yok mu arkadaşlar.Varsa pcde mm3 ü çalıştırabiliriz aslında.