Şimdi Ara

Midtown Madness 2 sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle selamlar ben midtown madness 2 oyununu bilgisayarımda oynamak istiyorum ama kurduk sonra crack yapıp oyunu açıyorum araba seçip oyuna girdikten sora grafikler barbat olduğundan pc takılıyo. herkes aynı şeyi sölüyo xp ve ekran kartı (geforce) asıl sitesine girip xp pat diye bişey indirdim kurdum gene olmadı ne yapmalıyım yardımcı olabilrmisiniz. ben bu oyunu oynamak istiyorum. yazlımım xp ekran kartım geforce 6600gt

• çok eski bir oyun uyum sorunu yaşıyosun icon üzerinden sağ tuş tıklayıp özelliklerden uyumlulukla oyna bakalım bişeler olcak mı?
  • sağol kardeş ama denedim bişey olmadı zaten orda xp yok ben ekran kartından tahmin ediyorum
  • hocam oyun menüsünden ekran ayarlarına gel ordan ayarlıyabilirisin ben oyunu oynadığımda da ööle oluyor
  • oyunun kendi sitesnde yaması var onu indir.
  • xp de calısmaz o ben windows 98 de oynuodum bu oyunu
  • grafik ayarlarına girip renderer seçeneğini değiştir "software only (no 3d video card)" seç grafikler biraz kötü oluyor ama en azından oyunu oynayabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckin01 -- 24 Temmuz 2006; 22:28:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu oyuna yeni arabalar yükleyebileceğimiz bir site bile var mı???
  • mm2x.com
  • sanıyorum amd işlemci - nvidia ekran kartı ikilisi yüzünden böle bi sorun oluyo, benimkiyle birlikte 2 makinada daha denedim, ikisiden aynı ikiliden oluşuyodu(amd-nvidia), ikisindede aynı berbat grafik sonucunu aldım. tüm makinalarda xp yüklüydü, sorun bundanda olabilr.ama sorunun 3d grafik olarak çözersen banada bi zahmet haber ver
  • evet nvidialarda böyle bi sorun var bende x800gto var ve 3d oynuyorum ama bence mm2 mm1 in yerini tutmuyo.
    arkadaşlar elinde mm1 olan var mı acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

mm2x.com

site için teşekkürler
    bu siteden araba nasıl yükleniyor indirdiğimiz dosyayı nereye koyacağız lütfen yardım edin
  • indirdiğin rarlı klasörün içindeki .ar dosyasını midtown madness klasörü içine atacaksın
  • ne indirip de atıcam midtown madnessin içine ne dediğinden bişey anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

indirdiğin rarlı klasörün içindeki .ar dosyasını midtown madness klasörü içine atacaksın

sağol kardeş
  • hee anladım ama ben exe indirdim rar nerden çıktı
  • Nereden indirdiniz. Linkini yazar mısınız?
  • al kardeş linkhttp://www.microsoft.com/games/midtown2/ linke girdikten sora Midtown Madness 2 Update altında download var 2 mb olanını indir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Egecanince91

al kardeş linkhttp://www.microsoft.com/games/midtown2/ linke girdikten sora Midtown Madness 2 Update altında download var 2 mb olanını indir

Çok sağol kardeş teşekkür ederim

• bu oyunda bir zamanlar taxi filmideki araba vardı o arabayı bir türlü bulamadım bilen var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemec -- 26 Temmuz 2006; 20:47:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.