Şimdi Ara

Midtown Madness

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim sistemim imzamda belirttiğim gibi ve ben Windows 98 SE kullanıyorum ben bilgisayarıma Midtown Madness yüklüyorum masa üstünden oyuna giriyorum oyuna başlıyorum yaklaşık 5 saniye sonra oyun donuyor reset atmakta kalıyorum bu sorunu nasıl düzelte bilirim ? Görüşmek üzere hoşçakalın :)

• aslına bakarsan bendede eskiden buna benzer bi sorun olmuştu..sacrifice adlı oyunu oynarken oyuna başladıktan hemen soora takılıodu.. sora format attım düzelmedi.. bi daha format attım yine düzelmedi.. garip ama sonra sornun ses kartından kaynaklandığını farkettim..garip ama gerçek:) yani herşey olabilir demeye çalışıorum asker:))
  • son directx i yüklemeyi dene
  • bıde bu oyun nvıdıa chıpsetlı vga larda sorun cıkarıyor du sana lınk vereyım ordan ındır exe dosyasını...
  • Selam arkadaşlar sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama benim sorunum midtown madness 2 değil midtown madness 1 bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ? Bilgisayarımı formatladım ses kartımın driver ını yüklemedim yine olmadı directx 9 yükledim yine olmadı benim eski bilgisayarımda 16 MB Voodoo Banshee vardı hiçbir sorun yoktu şimdi daha iyi ekran kartım var ama oyun donuyor acaba ne yapmam gerekiyor ? Yardım ederseniz sevinirim görüşmek üzere hoşçakalın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sims medieval
    3 ay önce açıldı
    Stickman Soccer
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.