Keşke hayattaki en büyük derdiniz bu tuvalete mıçmak zorunda kalmanız olsa. Gerçekten gereksiz demiyorum ama çok yorucu fikirler için kendinizi hırpalıyorsunuz. Ve hayatınızı da sadece belli bir fikre saplantılı bir şekilde endeksliyorsunuz. Bırakın hayat sizi nereye götürüyorsa götürsün ve siz de bu yolda bulabildiğiniz ufacık şeylerle bile bir nebze olsa mutlu olmaya çalışın. Merak etmeyin mutluluk kalıcı bir şey değil. Sadece hayattaki tüm duyguların dengelenmesi gerekiyor. Bir duygu diğerlerine göre ağır bastığında zaten hayattan zevk alamaz hale gelirsiniz. Mutluluk da buna dahil. Not: Resim ile bu kadar iğrençleştiğim için kusura bakmayın ama çok vurucu olsun istedim. ![]() |
Mide bulandırıcı olabilir ama şu resme iyice bakın

-
-
güzel konu böyle konuların devamını diliyorum.
-
Teşekkür ederim yorumunuz için.
-
Sidiğinizin resmini atmadığınız kalmıştı bravo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun için zaten özür dilemiştim hocam. Yine dilerim sorun değil.
-
Ağır olmuş
Hocam ben bir de bu tuvaleti kullandım. Ama inanın oralardaki insanlar bu konu dışı halkından çok daha mutlu.
-
Hocam şuan bir elimiz yağda bir elimiz balda olmadıktan sonra mutlu olmamız için bir sebep yok bence . Kız , tip olayını kafayı takip aglayanlara bende sinir oluyorum. Ama şuan ki ülkemizin yaşadığı ekonomik sorunlar ve covid tüm yaşam enerjimizi mutluluğumuzu aldı. İnsanlar evine ekmek götürmeye çalışıyor , Zengin ile fakir arasında ki ayrım çoğaldı , covid belası bir türlü bitmiyor . Haberlere bakıyorsun için kararıyor , sosyal medyaya bakıyorsun için kararıyor . Hobi edinemiyorsun para yok , gezip çikamıyorsun para yok . Para belki mutlu etmez ama parasızlık kesinlikle mutsuz eder
Hocam tepkiniz zaten normal insan belirtisi ve dediklerinizde yüzde yüz haklısınız. Mesajın alıcıları işte asıl olarak sizin de dediğiniz gibi bazı şeylere takık kısım. Yoksa zaten şu şartlarda kaçımız istediklerimizi yapabiliyoruz ki?
-
Bura nere silinen foto ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaylada bir tuvalet fotosu ama foto silinmedi sanırsam. Biraz geç yükleniyor olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X