Şimdi Ara

Mid varus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana op ve free elo gibi geldi cdr kasilip hem iyi hasar hemde guzel poke u var laningde agresif olup rakibi zorlayabilirsin veya safe olup farmlayabilirsin
    Sizce ne item iyi gider runler ne olmali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay önce oynuyorduk qnq

• 4-5 ay once varus ve corki mid yapiyordum.iyi bir win ratem vardi.ama nedense herkez ana baci sovuyordu.
    Simdi varus al diyen gordum.
    İleride corki metaya girerse de bizim prolar kardes corkide iyiysen corki mid yap diyecekler

• Kata ve zed oynamayan sovuyorlar normaldir

• gerçekten iyi oluyor poke cdr la ama takımınız siege yapıp poke lamanızı beklemesi lazım ki solo q de pek mümkün değil
    siz pokelamadan bi fight girerse takımın pek işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavilibiri

Kata ve zed oynamayan sovuyorlar normaldir

İlk mesajin hayirli olsun qnqa.bol trollemeler xd xd xd xd xd xd xd

• weste geçmeden önce varus alınca daha oyun başlamadan laf etmeye başlıyorlardı, oyundan sonra laflarını geri alıyorlardı tabii de, mid de oynadım varusla, şimdi weste geçtim bu sıkıntılar bitti gay varus kostümüm de var
  • Daha bugün rakip takıma geldi braum oynuyodum. Güzel hasar çıkartıyordu. Ama ben takımın önüne geçip kalkanı açınca hasar veremiyodu bizim takıma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esestarkan

4-5 ay once varus ve corki mid yapiyordum.iyi bir win ratem vardi.ama nedense herkez ana baci sovuyordu.
    Simdi varus al diyen gordum.
    İleride corki metaya girerse de bizim prolar kardes corkide iyiysen corki mid yap diyecekler

Gecen euwda mid corki alicam dedi iyi dedim saldim adamin skorlari benden azdi ama verdigi dmg benden fazlaydi tebrik ettim adami poke champlar is goruyor

• Düşük eloda is yapar mı varus ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Düşük eloda is yapar mı varus ?

Dusuk eloda metadaki champlarla cok rahat tasirsin boostlarken smite diana ez yi try xin cok tasirsin zipkin run bicak op mide jayce varus al pokela zaten bide ultini at varusun varsa oto fight girer 2 tarafta gg

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Tesekkurler hocam

Ne demek rica ederim bide oyundayken takimdakilerle iletisimi dusur oyuna odaklanmayi azaltiyor onemli seyler drag kule inhi baron gibi seyler disinda chati kullanma

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Zaten oyle yapiyorum hocam. Biri cok kotu oynuyorsa küfürsüz uyarıyorum. Zaten cogu zaman oyuna odaklamaktan görmüyorum cogu sohbeti

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Bana op ve free elo gibi geldi cdr kasilip hem iyi hasar hemde guzel poke u var laningde agresif olup rakibi zorlayabilirsin veya safe olup farmlayabilirsin
    Sizce ne item iyi gider runler ne olmali ?

Karşıya göre alınabilir ama karşıyı görmeden alırsan QQ konunu görürüz anca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.