Şimdi Ara

Mıçtım gibi gelir misiniz mukayese edelim(eşit ağırlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedef ilk bin boğaziçi işletme/iktisattı.
    İki dersi aynı anda yürütemediğim için edebiyata hiç dokunmadım.Kafamda ful ayt mat basacağım diye planlamıştım.Boş boş aşk meşk işlerine bulaştım.Duygusal biriydim zaten antidepresan kullanımına kadar gitti sonum.

Şuan da tarih ve coğrafya adına bir kaygım yok.
    Tyt netlerim:
    Turkce :Dil bilgisi ful eksikti 3 hafta oncesine kadar.30 civarı geliyordu.Onder hocayla dil bilgisini hallettim.Endemiğin turkce bolum denemesini cozuyorum 3-4 yanliş falan cikiyor.Ortalama turkce 30 dakika suruyor.
    Başka yayin turkce denemesi cozmedigim icin endemikle kiyaslayamiyorum.Endemigin seviyesi hakkinda bir sey diyemem o yuzden.

Matematik:
    Geometri kısmında sıkıntım var gerisinde cok eksik yok.Suan da dortgenler falan ilerletiyorum.

Fen:
    1 ay oncesinre kadar 9-10 dan kalan bilgilerimle ve yorum yaparak denemelerde 10-15 arasi cikariyordum.(ozdebirde 15 geldi).Bu 1 aydir turkcryle birlikte fen de calistim.Biyodan kalitim disinda pek bir sey kalmadi.Fizikten madde ve ozellikleri kaldi.Optik dalgalar bitmek uzere.Manyetizme ve elektrik bitti.
    Kimya hemen hemen bitti sayilir.

Sosyal:Felsefe ve din den genelde net kaybediyorum 15-19 arasi degisiyor.

Genel tyt netlerim: 75-105 arasinda degisiyordu netlerim 1 ay oncesine kadar.Bu 1 ayda cok konumu halletim.Daha denemeye girmedim kac yaparim bilmiyorum.90-95 civari gelir tahminimce

Ayt:Edebiyat sıfırım.Ezberim iyi degil ve ayni anda bir kac dersi goturemiyorum diye diger dersleri aradan cikarip edebiata gecerim dedim.Elimde doping vardi oradan izlerim diyordum.Dopingi flash bellegime yuklemistim.Flash bellegim calindi.Doping te gitti elimden.kaldım öyle.Edebiyat yuzunden ayt denemelerine de giremiyorum.Arkadaslaim hepsi edebiyati bitirmis durumda.

Mat:Analitik geometride bir sıkıntı yok.Logaritma 2.dereceden denklemler ve eşitsizlikler fonksiyonlar disindaki hic bir konum tam degil.Bu zamana kadar ne yapmişim diye dusunuyorum.Mikail hocayla ilerleyecem.

Sizce yetişir mi umut var mı?
    Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Edebiyat icin limit bilgi sarmal ve altin anahtar var.Ne yapayim nasil bir yol izleyeyim?

Mat 2 adına kalan surede konu calisip ustune karekok lys+acil ayt uğraşsam yeterlli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 17 Şubat 2019; 2:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam artık tytye bir ara ver ve ayt mat edebiyat çalış halledersin bu işi. Hedef bounda neresi ?
  • hocam insallah dediginiz gibi halledebilirim.Hedef boun işletmeydi en başından beri ama işletme değilde iktisat gelse de hayır demem giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boğaziçili bilgecan -- 17 Şubat 2019; 2:45:53 >
  • Hocam tytyi bırakın ayt asılın ayt mat geometri edebiyat tarih coğrafya
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    Çevremdeki herkes oyle diyor.Haklilar da.
    Edebiyata basladim bugun.kafiye redif söz sanatlari falan bitrdim.Hizlica ilerliyecegim ama ayt mat adına cok umutsuzluga kapildim.

• Benim merak ettigim.Ayt matta 40 ta +30 yapmak gercekten zor mu?
    Daha hic ayt denemelerine girmedigim icin bilmiyorum.

Bu arada eklemeyi unutmuşum trigoda sıfir degilim ufak bir tekrar yapmam gerekiyor sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    ayt zor hocam, 2018 ayt sorularına bakıp anlayabilirsiniz.Tyt 90 yapıp ayt 40 yapmanız tyt 60 ayt 50 yapan adamın gerisine atar sizi bir ayt sorusu 3 tyt sorusuna denk
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    başarılar hocam umarım gönlünüze göre olur
  • Umarım herkes istediği yeri kazanır

• ayt mat netlerin nasıl ? 30 altındaysa boğaziçi biraz zor gibi
  • Hedef düşür odtüye gel kanka olalım seninle odtülü bilgecan yaparsin nickini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.