Şimdi Ara

Microsoft Zune 80GB MP3/MP4 Player (Orjinal Deri Kılıfı Hediyeli & Kargo Ücreti Yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pyr@mid

altyazıyı destekliyor, harici hdd olarak kullanılması için bi programcık var, 100kb kadar, onu yükledikten sonra hdd olarak kullanılabiliyor. kulaklıgı cıkarınca şarkıyı donduruyor, kulaklık tekrar takılınca sesi en yüksekteyse orta seviyeye çekiyor ki yerinizde zıplamayın. alarm programını kurdum, 5+1 sistemimle sevdiğim şarkıyla uyandım. kısaca ürün süper, hayırlı satışlar

aynı alet bende de var ama bildiğim kadarıyla altyazı desteklemiyor cowon un programıyla gömdükten sonra izliyorsun..

Orjinalden alıntı: prigione

quote:

Orjinalden alıntı: pyr@mid

altyazıyı destekliyor, harici hdd olarak kullanılması için bi programcık var, 100kb kadar, onu yükledikten sonra hdd olarak kullanılabiliyor. kulaklıgı cıkarınca şarkıyı donduruyor, kulaklık tekrar takılınca sesi en yüksekteyse orta seviyeye çekiyor ki yerinizde zıplamayın. alarm programını kurdum, 5+1 sistemimle sevdiğim şarkıyla uyandım. kısaca ürün süper, hayırlı satışlar

aynı alet bende de var ama bildiğim kadarıyla altyazı desteklemiyor cowon un programıyla gömdükten sonra izliyorsun..

aynı alet bende de var ve destekliyor hocam, altyazı ile film dosyasını aynı isimde tut yeter ki.valla az önce howImetyorumother ı izledim.3sezon 3. bölüm; çok komik :) sagyılar, hayırlı alış-verişler

• bendede seninki gibi çiziksiz ipod nano 3G 8 gb gümüş renkli var o kadar titiz kullandım ki koruyucu zırhını ipoddan 2 gün önce aldım ben takas yapmayı düşünüyorum yanında 59 ytl ye electro worldden aldığım kılıf da var ipodun orijinal kulaklığı duruyo poşetinden çıkarılmadı daha ve 2 adet 40 ytllik kulaklık veririm ben bursada oturuyorum kredi kartım yok sen de bursalısın galiba takası elden yapabiliriz benimle irtibata geç
    mj_pelit, ftt, utuman, mx_mx, chtsn_91, anilyy, Blackwinterday, jeofizikci, varidat, Sexuality, anorexia, gokhan1903bjk, Tayfa-140, xsoldier1993, Paranormal.Activity, blackpaw, quu, DDx, Dictator, mustafacoban, BARDO, CENTAURO, turkercan, Engin., SAVIAR, Mr StEaLtH, MuwHinny, mitican, H., fati1h, met2505, GaGgle, Siyah Nur, e_cool, Efe, fosther, powerser, Basarir11, GOLDFALCON, ASiL35, CaLLuM, KeShhh®, Axiaziz, BLooregard Q.Kazoo, Wade-, caut, nomercy57, mbaspinar74, cmcntkn, 0o00, TheZion, SOL1DXT, wendolin... (artık yazmıyorum)
  • pm. attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cank1981 -- 4 Kasım 2008; 14:26:40 >
  • kardes cıhaz satıldımı bılmıyorum ama bende yenı nesıl ıpod nano 8gb var ( chromatic ) eger takas dusunursen gorusebılırız! full kutulu 2 ay olmadı daha alalı çiziksiz! siyah renk yanında sony kulaklık verıyorum. aradakı farkıda sony ps2 kalın kasa ıle kapatabılırız ( sadece kasa cunku dıger aparatlar ev arkadasımda kaldı ) eger dusunursen ve tabı satıs hala devam edıyosa erhan_313@hotmail.com eklersın konusuruz!
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.