Şimdi Ara

Microsoft yine çift hanelerde büyüdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft yine çift hanelerde büyüdü



    Mali açıdan başarılı bir 2021 yılını geride bırakan Microsoft, yeni yıla da hızlı başladı. Yılın ilk çeyreğinde en büyük artış bulut hizmetlerinde yaşanırken diğer bölümlerde de düşük miktarlarda yükselişler elde edildi. 



    Microsoft yeni yıla hızlı başladı



    Yılın ilk çeyreğinde Microsoft toplamda 49.4 milyar dolar gelir elde etti. Yıl bazında yüzde 18 civarında bir artış yaşandı. Faaliyet kârı ise 16.7 milyar dolara yükselirken yüzde 8 civarında bir artış görüldü. En büyük sıçrama bulut bölümünde gerçekleşti. 



    Ayrıca Bkz.Xbox Series X geliştirici kiti 40GB GDDR6 bellek barındırıyor



    Azure altyapısının da katkısıyla bulut bölümü toplamda 23.4 milyar dolar gelir elde ederek rekor kırdı. Bölümlere ayrıldığında ise Sunucu ve Bulut bölümü 17 milyar dolar, Ofis ve Bulut Servisi bölümü ise 11.1 milyar dolar geliri paylaşıyor. 



    Windows bölümü 6 milyar dolar, Oyun bölümü 3.7 milyar dolar, Cihazlar bölümü 1.76 milyar dolar, LinkedIn 3.4 milyar dolar gelir elde ederek küçük artışlar yaşadı. Xbox satışları son 11 yılın en yüksek seviyesine çıkarken xCloud bulut kullanıcılarının sayısı 10 milyona yaklaştı. Office 365 aboneleri ise 58.4 milyon olarak gerçekleşti. Microsoft yılın ikinci çeyreğinde artışların tek haneli rakamlara inmesini bekliyor. 

     




    Kaynak:https://www.theverge.com/2022/4/26/23043334/microsoft-q3-2022-earnings-revenue-cloud-windows-xbox-gaming-surface







  • Oyun tarafı ciddi anlamda liderliğe oynuyor. Windows 11 de stabil ve düzgün hale gelince daha da güçlü olur.

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Yaa gerçekten mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamların 3 ayda kaldırdığı paraya bak arkadaş. LinkedIn in bu kadar gelir getirmesine şaşırdım, tek başına oyun bölümü kadar Windows gelirlerinin yarıdan fazlası kadar gelir getirmiş.

  • Telegramdan Korkutan Açıklama Geldi Eğer Sende Telegram Kullanıyorsan Hemen Sayfamıza Gelip Bu Önemli Açıklamayı Oku!! DEVAMI:LİNK:https://t.me/+_2rYCnI76vg0N2Nk





    LİNK:https://t.me/+_2rYCnI76vg0N2Nk









    Araştırmacıların söylediğine göre, on binlerce abonesi olan kanallarda veri sızıntılarını paylaşan ve satan bir bilgisayar korsanları ağı bulunuyor. Geçen yıl uygulamada "Email:pass" ve "Combo"dan bahsedilme sayısının dört kat arttığı bildirildi. Uygulamada dolaşan bazı veri dökümleri, oyun ve e-posta hizmetleri için 300.000 ila 600.000 e-posta ve şifre kombinasyonu içeriyor. Siber suçlular ayrıca uygulama aracılığıyla kredi kartı numaraları, pasaport kopyaları ve bilgisayar korsanlığı araçları gibi finansal bilgileri de satıyorlar.





  • Server tarafının gelirine bak arkadaş…bizimkilere sorsan bill gates hepimize çip takacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo84 -- 28 Nisan 2022; 6:49:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.