Şimdi Ara

microsoft word

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil word konusunda yardıma ihtiyacım var sayfayı ortadan ikiye bölücem sol tarafta yaklaşık 30 sayfalık yazı olacak sağ taraflar boş kalacak ama sonradanda sağ taraflara ekleme yapabilecegim şekilde olacak

yane
    Sayfa şu ya

burada yazılar olucak | Buradada boş olacak ama sonra buraya yazıcam
    |

sonuç olarak şu lazım sol tarafta 30 sayfalık makaleinin türkçesi sagda ingilizcesi olacak

• Yukarda pencere war wordde ordan BÖL var ordan olması lazım !!
  • o ortadan yatay olarak bana dikey bölme lkazım
  • abi valla onun bir çüzüm yollu olması lazım kavraymadım belki sen kavrarsın dedim ... bide tablo ve kenarlılık ekle var ordan cizim den hallet diyecem ama bu konuyu bende merak ettim cözüm yolu bulursan topice yaz lütfen...
  • bi tane buldumda şimdilik sağ taraf boş ama zor olacak 2 paragraf yaptım sag tarafı enter laya enterlaya temizledim alta geçirdim ama sağa yazı gelince ne yapıcam onu düşünüyorum
  • metin kutularıyla işini halledebilirsin
    sağ tarafa bir metin kutusu, sol tarafa bir metin kutusu tamam
  • 35 sayfa yapmak ne kadar sürüyor bilgin varmı yazıcıdan çıkarırkende olmuyor denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Microsoft +++
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstediğiniz şeyi ancak küçük bir hile ile yapabilirsiniz. Eğer bir tarafın boş kalma şartı olmasaydı sütunlara bölme ile yapılabilirdi.
    Ben şöyle yaptım. Önce 1 satır ve 2 sütunlu bir tablo oluşturdum (sayfayı dolduracak şekilde). İlk sayfadaki tabloya yazı ekledikçe diğer sayfalara da aynı şekilde yerleşecektir. Yani her sayfaya tablo oluşturmaya gerek yok biliyorsunuz.
    Sonra imleç tablonun içindeyken yukarıdaki Araç Çubuğundan Tablo Özellikleri/Kenarlıklar ve Gölgelendirmeye gidip Kenarlıklar sekmesinde Renk olarak Beyazı seçtim. Tablonun kenar çizgileri görümez oldu. Başka bir çözüm aklıma gelmedi. Umarım işinizi görür. Aşağıya yaptıklarımın resimlerini ekledim.

Resimler

• güzel numarada aga olmuyor denedim şimdi 2.sayfaya geçmiyor tablo tek sayfada kalıyor
  • Şu an tekrar denedim. Bir sayfalık bir yazıyı kopyalayıp peşpeşe gelecek şekilde beş defa tablonun sol tarafına yapıştırdım ve beş sayfalık tablo oluştu (aynı tablo beş sayfaya da uygulandı).
  • VE SON NOKTAYI KOYUYORUM ORJİNAL ŞEKİLDE !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 24 Nisan 2005, 16:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaDeS88

VE SON NOKTAYI KOYUYORUM ORJİNAL ŞEKİLDE !!!

evet bütün olay yukardaki o çubukta
    çubuk tam ortaya gelebilir
    veya mausla istediğin ölçüde ayarlayabilirsin
  • quote:

VE SON NOKTAYI KOYUYORUM ORJİNAL ŞEKİLDE !!!

Son noktayı koyuyorum demişsiniz fakat bir de sayfanın sağ tarafına nasıl metin ekleneceğini söylerseniz gerçekten yeni (hem de çok faydalı) bir yöntem öğrenmiş olacağız.
  • EVET ARKADASLAR mert25 arkdasımız dogru söylüyorr asıl şimdi SON NOKTAYI KOYUYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaDeS -- 24 Nisan 2005, 17:12:09 >
  • quote:

EVET ARKADASLAR mert25 arkdasımız dogru söylüyorr asıl şimdi SON NOKTAYI KOYUYORUM

cigerim sagol sayende birşey ögrendik (diger arkadaşlarda sagolsun)

• quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

EVET ARKADASLAR mert25 arkdasımız dogru söylüyorr asıl şimdi SON NOKTAYI KOYUYORUM

cigerim sagol sayende birşey ögrendik (diger arkadaşlarda sagolsun)

SEN SAGOL KARDEŞ BURAYA BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞMAYA GELDİK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.