Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 için ilk kümülatif güncellemesini yayımladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: player10

batman arkham knight oyununda ani durmalar yaşıyorum mesela 60tan bi anda donuyor 1 saniye sonra falan tekrar devam ediyor amd son sürüm yüklü driver netframe visual+++ fsharp falan herşey yüklü neden böyle oluyor anlamadım oynadıktan 30-40 dakka sonra oluyor sıcaklıklarda normal

torrentten oynadığın için olabilir mi?

• sistem tam otursun bi kaç aya tüm donanımlara sorunu kalmaz o zaman kurucam....

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

sistem tam otursun bi kaç aya tüm donanımlara sorunu kalmaz o zaman kurucam....

Kurmadan sende sorun olmayacağını nasıl bilecen?

• quote:

Orijinalden alıntı: demo22

İnşallah oyunlardaki ani fps düşmesini düzeltmişlerdir,örneğin bf4de fps 60 dan 9 a düşüyor, diğer oyunlarda da düşmeler var.

Evet.Bende aynı sorundan mustaribim

• quote:

Orijinalden alıntı: harbinur

En cok problem olan konulardan birisi Cisco VPN Client programi.win 7 yada 8 den VPN programi kuruluyken upgrade yaptiginizda wifi calismiyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: Batuist
    quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit Keşke işletim sistemi tamamen bitmeden çıkarmasalardı ; çok sayıda hata var tamamen düzelmesi heralde 1 yılı bulacak...
    Ne gibi hatalara rastladınz mesela?

O sorun program üreticisinin yeni sürüm çıkarmamasından kaynaklı. Adamlar uzun zamandır Windows 10 yayınlıyor, yazılımcılar da yatıyor.

• XPerience kullanıcısına yanıt
    Usta Başlat'dan Ayarlar'a gir ordanda Sistem'e gir Ekran bölümünde şöyle bir ifade vardır sende büyük ihtimalle;
    "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir: 125% (Önerilen)"

Bu oranı %100 yaparsan bulanık yazılardan ve simgelerden kurtulabilirsin.
  • Dün akşamdan beri aynı güncelemeyi yapmaya çalışıyorum olmuyor güncelleme tamamlanamadı diyor geri alınıyor deyip günceleme olmamış bir halde başlıyor ne yapmam gerekiyor anlamadım bir fikri olan var mı?

• ilginç durumu var beta çıkalı taa ne kadar süre oldu ve bu sürede 3 aşağı 5 yukarı yapı belliydi beta ondan deyip geçiştirdiler şimdi yumurta kapıya dayanınca ver yansın ediyor yazılımcılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.