batman arkham knight oyununda ani durmalar yaşıyorum mesela 60tan bi anda donuyor 1 saniye sonra falan tekrar devam ediyor amd son sürüm yüklü driver netframe visual+++ fsharp falan herşey yüklü neden böyle oluyor anlamadım oynadıktan 30-40 dakka sonra oluyor sıcaklıklarda normal
torrentten oynadığın için olabilir mi?
sistem tam otursun bi kaç aya tüm donanımlara sorunu kalmaz o zaman kurucam....
quote:
Orijinalden alıntı: kadirirdem
sistem tam otursun bi kaç aya tüm donanımlara sorunu kalmaz o zaman kurucam....
Kurmadan sende sorun olmayacağını nasıl bilecen?
quote:
Orijinalden alıntı: demo22
İnşallah oyunlardaki ani fps düşmesini düzeltmişlerdir,örneğin bf4de fps 60 dan 9 a düşüyor, diğer oyunlarda da düşmeler var.
Evet.Bende aynı sorundan mustaribim
quote:
Orijinalden alıntı: harbinur
En cok problem olan konulardan birisi Cisco VPN Client programi.win 7 yada 8 den VPN programi kuruluyken upgrade yaptiginizda wifi calismiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist
quote:
Orijinalden alıntı: SysEdit Keşke işletim sistemi tamamen bitmeden çıkarmasalardı ; çok sayıda hata var tamamen düzelmesi heralde 1 yılı bulacak...
Ne gibi hatalara rastladınz mesela?
O sorun program üreticisinin yeni sürüm çıkarmamasından kaynaklı. Adamlar uzun zamandır Windows 10 yayınlıyor, yazılımcılar da yatıyor.
XPerience
kullanıcısına yanıt
Usta Başlat'dan Ayarlar'a gir ordanda Sistem'e gir Ekran bölümünde şöyle bir ifade vardır sende büyük ihtimalle; "Metin, uygulama ve diğer öğelerin boyutunu değiştir: 125% (Önerilen)"
Bu oranı %100 yaparsan bulanık yazılardan ve simgelerden kurtulabilirsin.
Dün akşamdan beri aynı güncelemeyi yapmaya çalışıyorum olmuyor güncelleme tamamlanamadı diyor geri alınıyor deyip günceleme olmamış bir halde başlıyor ne yapmam gerekiyor anlamadım bir fikri olan var mı?
ilginç durumu var beta çıkalı taa ne kadar süre oldu ve bu sürede 3 aşağı 5 yukarı yapı belliydi beta ondan deyip geçiştirdiler şimdi yumurta kapıya dayanınca ver yansın ediyor yazılımcılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme