Şimdi Ara

Microsoft Visual C++ 2015 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle bilgisayarıma windows 8.1 yükledim sonrasında pubg oyununu tekrar kurdum fakat MSVCP140.dll bulunamadı oyunu tekrar yükleyin gibi bir hata ile karşılaştım bu hatanın sorununun microsoft visual'dan olduğunu farkettim son sürümünü yüklüyorum fakat sonun setup failed diyor yardım ederseniz sevinirim ne zamandır bu hatayı çözmek için uğraşıyorum şimdiden teşekkürler.Microsoft Visual C++ 2015 YardımMicrosoft Visual C++ 2015 Yardım

• Visual 2017 kuruluysa önce 2017 yi kaldırın pc yi kapatıp açın sonra 2015 i tekrar yüklemeyi deneyin ayrıca program ekle kaldırdan da bi bakın 2015 in herhangi bir sürümü yada 32 veya 64 bit sürümü yüklümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Visual 2017 kurulu değil en son 2013 olarak görünüyo önceden hepsini silip tekrar yüklemiştim bütün visualler olarak ama sonuç değişmedi hala sorun devam ediyor :/
    Garip bir sorun. Hata kodunu google da aratın bişeyler illa ki çıkar. Bende hata alıyordum yüklerken 2017 yi kaldırınca düzelmişti. Bi araştır internette vardır çözümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çözüm bilenler yada çözüm sunabilecek olanlar yardım ederse iyi olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.