Şimdi Ara

microsoft virtual wifi miniport adapter ünlem işareti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
11.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım casper nirvana nb 15.6 TW9 MODEL NOSU microsoft virtual wifi miniport adapter ünlem işareti var YAZILIMI güncelle diyorum yazılım güncel diyor aygıt durumu kısmında bu ifade çıkıyor Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31) yardım ederseniz sevinirim

• aynı sorun bende de var google da arayıp, netshell yazan şeyi yaptım olmadı, netshell diye program mı yüklemek gerekiyor ki, onsuz o yazılanları yaptım en son kısmında olmadı yani, kablolarla alakalı birşey olabilir mi, hep bağlı duruyordu arkadaş çıkarmıştı takarken yanlış takmış olabilir bilemiyorum da eski hali nasıldı?

Orijinalden alıntı: day 23

bilgisayarım casper nirvana nb 15.6 TW9 MODEL NOSU microsoft virtual wifi miniport adapter ünlem işareti var YAZILIMI güncelle diyorum yazılım güncel diyor aygıt durumu kısmında bu ifade çıkıyor Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31) yardım ederseniz sevinirim

hotkeyi mi kaldırdınız
    netsh wlan show drivers
    yazarak virtial sunucuyu destekleyip desteklemediğini kontrol ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_74474552/f_//tm.htm#74510170

Burada virtual wifiyi anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 6 Mayıs 2013; 12:17:27 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.