Şimdi Ara

Microsoft Telefonunuz uygulaması artık MMS resimlerinden metin kopyalayabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un Windows 10 işletim sistemi ve akıllı telefonlar arasında bağlantı kurmaya ve çeşitli uzaktan kontrol yöntemlerinin uygulanmasına imkan sağlayan uygulaması Telefonunuz, Insider sürümünde yeni bir güncelleme aldı.






    Güncellemeyle birlikte artık telefonunuza gelen MMS mesajlarında görsellerden metin kopyalamak mümkün. Ne sıklıkla MMS aldığımız farklı bir hikaye olsa da RCS teknolojisine geçişle birlikte mesajlarda daha çok fotoğraf/video görmeye başlayacağımız kesin. Bu dönemde özellik şüphesiz işe yarar olacaktır.



    Birkaç önemli noktayı hatırlatmakta fayda var: Uygulamanın özelliklerinden faydalanabilmek için cihazınızın Android 7.0 veya üzeri işletim sistemine sahip olması gerekiyor. Bunun dışında Microsoft’un Windows 10 Insider programına da kayıt olmuş olmanız ve güncellemeleri almış olmanız gerekli. 



    Ayrıca Bkz.Apple sanal gerçeklik şirketi NextVR’ı satın aldı!



    Özellik Insider kullanıcıları arasında test edildikten kısa süre sonra herkese sunulacaktır.








  • Güzel uygulama, ben senkronizasyon için kullanıyorum. Gayet başarılı. Bilgisayardan arama yapmanıza, sms göndermenize de olanak sağlıyor.

    MMS'den metin aktarma özelliği gelmesi çok da gerekli bir şey değil ama o özellik de dursun orda bi yerde. RCS teknolojisine geçişle sms'lerin de görsel desteği olacağı söyleniyor haberde. Öyle bir durum olursa işe yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 16 Mayıs 2020; 15:49:16 >
  • Sms nin artık çok etkisi kalmadı. WhatsApp webden yoluyor herkes. Bu program 10 yıl önce lazımdı. Nokianın suitesi vardı gerçi ama diğer telefonlar ile pc den sms zordu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bağlantı için bluetooth şart mı yoksa wifi üzerinden olur mu? Tuş kilidi kapalıyken işlem yapabiliyormusunuz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.