Bildirim
Microsoft Surface 32 GB Klavyeli Model
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Konunun Etiketleri
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: trouble1
Cihaz Yurtdışından alınmış olup çok az kullanılmışdır tertemiz mükemml bir cihazdır.Windows 8 i tablet olarak en stabil kullanabileceğiniz cihazdır
Kutusu aksesuarları ve Klavyesi ile verilecektir.
Fiyat:1100 TL
5356502200 ve Pmden Ulaşabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
bu windows rt mi acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aras1905
quote:
Cihaz Yurtdışından alınmış olup çok az kullanılmışdır tertemiz mükemml bir cihazdır.Windows 8 i tablet olarak en stabil kullanabileceğiniz cihazdır
bu windows rt mi acaba ?
Doğrudur -
quote:
quote:
quote:
bu windows rt mi acaba ?
Doğrudur
Ben Windows RT'den emin değilim, masaüstü deneyimi var mı, mesela atıyorum bir program yükleyeceğim crack yapıp kullanamam dimi onu? illa ki google play gibi marketten indirmek lazım. Nasıl ki marketi, windows ürünleri hep paralıdır sanki?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bu windows rt mi acaba ?
Doğrudur
Ben Windows RT'den emin değilim, masaüstü deneyimi var mı, mesela atıyorum bir program yükleyeceğim crack yapıp kullanamam dimi onu? illa ki google play gibi marketten indirmek lazım. Nasıl ki marketi, windows ürünleri hep paralıdır sanki?
Bu cihazın laptopdan farkı yok hocam sen forumda araştır konusu vardır
-
eğer ki, normal pc programları yüklenebiliyorsa, misal steam'in masaüstü sürümünü yükleyebilirsem, ve steam üzerinden takas yapabilirsem bu cihazda, çok güzel bir teklifim olacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
eğer ki, normal pc programları yüklenebiliyorsa, misal steam'in masaüstü sürümünü yükleyebilirsem, ve steam üzerinden takas yapabilirsem bu cihazda, çok güzel bir teklifim olacak
ben araştırdım ama tabi kullanmadım ama rt olanına bunu yapamıyorsunuz. ARM tabanlı bir altyapısı varmış, o da android gibi işte windows markette ne varsa, ne kadar fiyata varsa indirip kullanıyorsunuz, tabi bedava olanları da vardır herhalde, ya da hepsi bedavadır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
ben araştırdım ama tabi kullanmadım ama rt olanına bunu yapamıyorsunuz. ARM tabanlı bir altyapısı varmış, o da android gibi işte windows markette ne varsa, ne kadar fiyata varsa indirip kullanıyorsunuz, tabi bedava olanları da vardır herhalde, ya da hepsi bedavadır.
hmm o zaman rt değil de pro versiyonu var bir de onu mu almam lazım ki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X