Şimdi Ara

Microsoft Store Gift Card Alımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim? Kartın bilgilerini giriyorum Microsoft Store'a, her defasında hata veriyor hem sanal kart ile hem de kredi kartı ile denedim.60$'lık kart almayı çalışıyorum fakat yapamadım.Microsoft Store'da kartı tanımlarken yazdığım adres ile Xbox'daki adres aynı Alaska adresi.
    Ne yapabilirim yardım edebilir misiniz?

• McRae555 kullanıcısına yanıt
    Paypal dene dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newegg, amazon gibi sitelerde email delivery var. Oralardan da alabilirsiniz.

• Direk amazondan kredi kartı ile alın ben yıllardır bu şekilde aliyorum hic bur sorun yok. .

• Amazon'u denedim aslında ilk başta.60$'lık kodu satın alma işlemi gerçekleştirirken işlem çok uzun sürdü normalde 1 dakikadan az sürmesi gerekirken.Ondan sonra da yüklenmeyi bıraktı 2 saati bulabilir paranın çekimi diye.Bekledim hiç bir değişme olmayınca başka bir mail ile başka bir Amazon hesabı açıp o şekilde yapmayı denedim ilk başta deneme amaçlı 10$ aldım yine aynı şey oldu ve "Your Orders" bölümüne tıkladığımda şifreyi girmemi istiyor ve şifreyi girsem de kabul etmiyor yani kısaca açtığım iki Amazon hesabı da tabiri caizse bugda kaldı.
    Newegg'i de denedim Amazon'dan hayır gelmeyince.Oradan ilk başta 10$'lık aldım deneme amaçlı.O başarılı bir şekilde karttan çekti fakat aynı zamanda kargo bilgileri falan da isteyince ve onayladıktan 30 dk sonra hala kod gelmediği için iptal ettim korkumdan dolayı. Oysa ki e-mail delivery yazıyordu fakat bilmediğim bir site olduğu için güvenemedim açıkçası tam olarak fakat siz de söyleyince güvenim biraz daha arttı nedense.

Paypal hesabı açtım Microsoft Store'da alternatif ödeme yöntemlerinde onu görünce belki o şekilde başarılı olurum diye fakat Paypal'a kartı ekledim, nasıl ne yapmam gerektiğini bilemedim.

• amazon kabul olmayan alış verişini mail olarak atıyor olmadı diye ben 2 kere denedim başka kartlarla olmadı
    kredi kartını yazdım mail 5 dakkaya geldi parayı çekip maili atıyor hemen saniyesinde
  • Microsoft ile iletişime geçtim.Sorunun US Paypal hesabına US kredi kartı bağlanmadığı için kaynaklandığını söylediler.US Paypal ile alanlar nasıl alıyor anlamadım hala.Yardımcı olur musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Gift Card
    7 gün önce açıldı
    iTunes Gift Card Satin Alma
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu crew + far cry 4 90 dolar paketini almak istiyorum fakat hala hiç bir şekilde alım yapamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.