Şimdi Ara

Microsoft Sidewinder Mouse,Fsp Bluestorm II,2.İNDİRİMLER,Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Microsoft Sidewinder Mouse,Fsp Bluestorm II,2.İNDİRİMLER,Ankara

Microsoft Sidewinder Mouse,Fsp Bluestorm II,2.İNDİRİMLER,Ankara

Mouse 3 aylıktır.Vakitsizlik ve ihtıyacım olandan cok daha fazla ozellik barindirdigi icin ,mouseu bu ozellikleri aktif olarak kullanabilecek bir arkadasimiza satmak niyetindeyim.Fiyat olarak 50 ytl belirledim,orjinal kutusu ve kullanılmamıs aparatları ile teslim edilecektir.Arenadan garantilidir.Bu urun belirlenen son indirimli fiyati ile sadece Ankara icine satiliktir.Pazarlik veya takas teklif etmediginiz icin tesekkur ederim.Herkese hayırlı alısverisler diliyorum.

Daha detayli bilgi icin: http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=100

FSP Bluestorm II,faturalı,kutulu,garantili,3-4 aylık sorunsuz bir power supply.FSP powerları oldukca acımasızca ancak objektif olarak inceleyen ,netteki en saygın power supply test sitelerinde jonnyguru da bu urunun incelemesini asagida verdigim linkten inceleyebilirsiniz.%80 uzeri verimlilik,dusuk ripple degerleri ve gercek 500watt olması itibari ile verilen paranın hakkını veren bir power supplydır.Oldukca sessiz ve stabil calismaktadir.70ytlfiyat belirlenmiştir.Pazarlık ve takas teklif etmediginiz icin tesekkur ederim.Herkese hayırlı alısverısler diliyorum.

Detaylı inceleme icin ;http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=84
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım..
  • p.m.den görüşelim mouse a talibim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.