Şimdi Ara

microsoft outlook.com'u duyurdu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
5.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

arkadaşlar bende aldım fakat hotmaile giremiyorum?

böyle bir kullanıcı yok diyor

Aynen nedir bu ya sinir oldum akşam akşam.
    Ne aldığım adrese girebiliyorum nede hotmaillere.

üye olurken biraz dikkatli olsaydınız okurdunuz "artık hotmail hesabınızı kullanamayacaksınız" yazdığını. artık hotmail hesabı yerine yeni aldığınız outlook hesabını kullanacaksınız. değişen sadece isimler olacak. mevcut mailleriniz kalmaya ve hotmaile yönelendirilen maillerin outlook hesabına gelmesi devam edilecek. burada sinir olacak bir durum ve kaybedilmiş bir şey yok.

şaka mı bu
    edit: siz change id yapmışsınız o zaman eskisi kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 2 Ağustos 2012; 4:40:10 >

• microsofta güven olmaz gmaile devam

Orijinalden alıntı: tw1sted

microsofta güven olmaz gmaile devam

arayüz kötüleşti zaten 90 lar gibi renkler tek renk ve grafiksiz sade ama basit
    hotmail zaten kötüydü şimdi arayüzü de kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

sen o arayuze kurban ol nesi varmis o arayuzun?
    gayet şık,sade,derli toplu bir arayuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

quote:

quote:

sen o arayuze kurban ol nesi varmis o arayuzun?
    gayet şık,sade,derli toplu bir arayuz.

eskisinin aynısı zaten onu geçeyim.
    sadece renk değişmiş berbat bence özelleştirmek bile kısıtllı sadece birkaç renk o da en kötü tonlar

• Normalde bu işlerden anlarım fakat bunda kafam karıştı, eski hotmail ve windowslive hesaplarımız nasıl outlook oluyor?

Orijinalden alıntı: yesil-111

Normalde bu işlerden anlarım fakat bunda kafam karıştı, eski hotmail ve windowslive hesaplarımız nasıl outlook oluyor?

mail göndermiş outlook. Orada yeni id al diye link var ona girince sana birkaç çeşit uzantı veriyor hotmail id ni değiştirmek için ama. Bu sazan.avi dikkat edin. Oturumunuzu kapatıp outlook.com a girip hesap alırsanız eski hesabına birşey olmaz

• quote:

quote:

Normalde bu işlerden anlarım fakat bunda kafam karıştı, eski hotmail ve windowslive hesaplarımız nasıl outlook oluyor?

mail göndermiş outlook. Orada yeni id al diye link var ona girince sana birkaç çeşit uzantı veriyor hotmail id ni değiştirmek için ama. Bu sazan.avi dikkat edin. Oturumunuzu kapatıp outlook.com a girip hesap alırsanız eski hesabına birşey olmaz

hotmail idmin @'den öncesini de değiştirebiliyor muyum ve gelen giden bütün mailleri aktarıyor mu? Ayrıca eski adresime gelen mailler noluyor?

daha önce abc@hotmail.com olan hesabımı id değiştir ile xyz@outlook.com yaptım. doğal olarak hotmail olarak olan kapandı ve hotmail'e atılan mail'ler outlook'a gelmeye başladı. tamam bunların hiç biri sorun değil.

daha sonra msn'e girmeye çalıştım. hotmail ile girmeme izin vermedi alan kapatıldığı için. ben de yeni almış olduğum outlook hesabımla giriş yaptım. eski kişi listem sorunsuz bir şekilde yeni adresime aktarılmış.

işte sorun tam da burada başlıyor. ben herkesi offline görüyorum, herkes beni offline görüyor. var mıdır bu sorunu yaşayan? çözümü nedir? gayet ciddi, önemi olan kişiler vardı msn listemde ve hiç bir şekilde kontakt kuramıyorum msn üzerinden.

lütfen yardım edin, el atın şu sorunu çözelim hep birlikte.

hayırlı ramazanlar diliyorum.

saygılar.

• quote:

quote:

quote:

hotmail idmin @'den öncesini de değiştirebiliyor muyum ve gelen giden bütün mailleri aktarıyor mu? Ayrıca eski adresime gelen mailler noluyor?

buna gerek yok ki..
    2. Bir Hotmail adresi veya microsoft un herhangi adresinden varsa eğer,
    Kendi hesabınızdan hesap ayarlarından mailleri iletecek diğer e posta adresini seçebilirsiniz.
    Böylece mailler yeni hesaba iletilir.
    Bu durumda id ler de silinmemiş olur ikisini de kontrol edebiliyor olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

buna gerek yok ki..
    2. Bir Hotmail adresi veya microsoft un herhangi adresinden varsa eğer,
    Kendi hesabınızdan hesap ayarlarından mailleri iletecek diğer e posta adresini seçebilirsiniz.
    Böylece mailler yeni hesaba iletilir.
    Bu durumda id ler de silinmemiş olur ikisini de kontrol edebiliyor olursunuz.

Ben outlooka hotmail hesabımla girdim. E-posta adresini değiştir kısmında yine hotmail.com, hotmail.com.tr ve windowslive.com var.

• Sizce yeni adres alırken isimsoyisim@, isimilkharfisoyisim@, isim-soyisim@ hangisi daha kullanışlı ve iyi? Adresimde isim ve soyismin direkt görünmesinin bir sakıncası var mı? Olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Sizce yeni adres alırken isimsoyisim@, isimilkharfisoyisim@, isim-soyisim@ hangisi daha kullanışlı ve iyi? Adresimde isim ve soyismin direkt görünmesinin bir sakıncası var mı? Olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim.

isimsoyisim eksiz ve eksiksiz bir şekilde olması iyidir

• quote:

quote:

Sizce yeni adres alırken isimsoyisim@, isimilkharfisoyisim@, isim-soyisim@ hangisi daha kullanışlı ve iyi? Adresimde isim ve soyismin direkt görünmesinin bir sakıncası var mı? Olumlu ve olumsuz yanlarını belirtirseniz sevinirim.

Aldım öyle bir tane. Nedense bilmiyorum isim soyismi direkt e-mail içinde vermek tedirgin ediyor beni. Ben isim soyisim olmayan bir adresimle birisine mail gönderdiğim de (şirket, banka vb de olabilir.) benim ismimi görebiliyorlar mı?

• quote:

quote:

quote:

Aldım öyle bir tane. Nedense bilmiyorum isim soyismi direkt e-mail içinde vermek tedirgin ediyor beni. Ben isim soyisim olmayan bir adresimle birisine mail gönderdiğim de (şirket, banka vb de olabilir.) benim ismimi görebiliyorlar mı?

kaydolurken ad soyad a yazdıysan görülür oraya başka birşey yazmalısın.
    E postada isim olmuş olmamış önemi yok sadece forum vs yerler kaydolan larin listesini erotik sitelere satabiliyor onlar da reklam gönderiyor o yüzden e postanızı her üyelik her yere paylaşmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: pc.eLves

satılıktırr

gokberk@outlook.com
    berk@outlook.com
    yasin@outlook.com
    gokay@outlook.com
    hakan@outlook.com
    alper@outlook.com
    alp@outlook.com
    face@outlook.com
    murat@outlook.com
    cagtay@outlook.com
    deniz@outlook.com
    cagri@outlook.com

Murat olanı bana ver

nick-mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

arkadaşlar bende aldım fakat hotmaile giremiyorum?

böyle bir kullanıcı yok diyor

Aynen nedir bu ya sinir oldum akşam akşam.
    Ne aldığım adrese girebiliyorum nede hotmaillere.

üye olurken biraz dikkatli olsaydınız okurdunuz "artık hotmail hesabınızı kullanamayacaksınız" yazdığını. artık hotmail hesabı yerine yeni aldığınız outlook hesabını kullanacaksınız. değişen sadece isimler olacak. mevcut mailleriniz kalmaya ve hotmaile yönelendirilen maillerin outlook hesabına gelmesi devam edilecek. burada sinir olacak bir durum ve kaybedilmiş bir şey yok.

outlook hesabınada giremiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

beyler iyi sabahlar. ciddi bi sorunla karşı karşıyayım.

daha önce abc@hotmail.com olan hesabımı id değiştir ile xyz@outlook.com yaptım. doğal olarak hotmail olarak olan kapandı ve hotmail'e atılan mail'ler outlook'a gelmeye başladı. tamam bunların hiç biri sorun değil.

daha sonra msn'e girmeye çalıştım. hotmail ile girmeme izin vermedi alan kapatıldığı için. ben de yeni almış olduğum outlook hesabımla giriş yaptım. eski kişi listem sorunsuz bir şekilde yeni adresime aktarılmış.

işte sorun tam da burada başlıyor. ben herkesi offline görüyorum, herkes beni offline görüyor. var mıdır bu sorunu yaşayan? çözümü nedir? gayet ciddi, önemi olan kişiler vardı msn listemde ve hiç bir şekilde kontakt kuramıyorum msn üzerinden.

lütfen yardım edin, el atın şu sorunu çözelim hep birlikte.

hayırlı ramazanlar diliyorum.

saygılar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.