ewet bozuldu mu ne oldu şu oldu birgün mouse durakaldı pillerden olmadığını anladım çünkü işaret verirdi ne bileyim işte yanıp sönerdi falan işte dediğim gibi birgün dondu kaldı bilgisayar çalışıyor ama moıse hayır yeni piller taktım ama olmadı acaba başına gelen var mı böyle birşey,nerede yaptırabilirim... lütfen yardım... 50 dolar verdik aldık 1 sene önce, sonuç bu oldu.. aşağıda resmi olan setin mousu bu bahsettiğim...
topunu çıkarıp içini temizle
optik mouse değilmi altında kaymasını sağlayan yerleri temizle
ben alalı bu kadar olmadı fakat bu aralar bendede durmaya başladı sonra kendi kendine geri geliyor bilgisayarı düzgün kapatmadığımda falan oluyor nedenin anlayamadım heralde güvenlik amacı ile felan ama ? b,len biri varmı acaba...................... zannetmem
aynısı bendede oluyo ve piller çok çabuk bitiyor
bende de normal optik microsft mouse var kablolu usb, bazen tek tıklamama ragmen cift tıklamıs gibi yapıyor sapıymaya mı basladı yoksa be nmi yaslandım
ah ah sen üzülme ya 50 dolar nedir bende zamanında mx 500 logitech almıstım elimde patladi ... zamanında funcla beraber 258 milyona gelmişti kredi kartı sux :P
savior_m arkadaşımızın tavsiyeleriyle düzeldi inanın bir aydan fazladır kullanamıyordum benim kullandığım model resimden de anlaşılacağı gibi wireless dı teşekkürler ederim hemde çok
Freaankans Doğrulaması Yap Bence
ne öle optik moptik, en iyisi toplu ve kablolu
quote:
Orjinalden alıntı: darkcastle
ne öle optik moptik, en iyisi toplu ve kablolu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme