Şimdi Ara

microsoft office publisher la site yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar microsoft office publisher le site yapan varmı? nasıl bi program profesyonel site yapılabilirmi bu programla

• benwww.izmopolitan.com u bu programla yaptım ancak bir süre sonra çok yetersiz kalmaya başlıyor frontpage e geçtim bazı bölümlerde bende tasarım falan ama photoshopta programın kendi tasarımlarından değil istersen bir gözat
  • Profesyonel site yapılabilirmi? sorusuna şu şekilde yanıt verilebilir.
    Tamamen size kalıyor(hayalgücünüze ve yeteneğinize)
    Yani tasarımda kullanacağınız kenarlıklar resimleri logoyu vs vs photoshop gibi bir tasarım programında profesyonel bir şekilde tasarlarsanız profesyonelliğin yüzde ellisini aşmış olursunuz sonrasıda sitenin kullanım kolaylığı ve özgün içeriği olur.
    Her zaman sade ve özgün siteler başarıyı yakalar, istisnalar dışında tabii...
  • Paint'le photoshop ne ise
    publisher 'la dreamweaver'da o
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

Paint'le photoshop ne ise

Bu karşılaştırma tamamen yanlış...
    Tamam belki dreamweaver kadar kaliteli değil ama yola yeni başlayanve code yazmayı bilmeyen arkadaşlar için en iyi başlangıç ya hazır portallar yada publisher/frontpage dir.
    Dreamweaver tasarımın yanında az çok yada profesyonel düzeyde kodlamayı bilen arkadaşlar için ön alternatiftir.
    Publisherda da tasarıma yüklenerek görsel ve içerik açısından oldukça iyi işler yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mizahci

quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

Paint'le photoshop ne ise

Bu karşılaştırma tamamen yanlış...
    Tamam belki dreamweaver kadar kaliteli değil ama yola yeni başlayanve code yazmayı bilmeyen arkadaşlar için en iyi başlangıç ya hazır portallar yada publisher/frontpage dir.
    Dreamweaver tasarımın yanında az çok yada profesyonel düzeyde kodlamayı bilen arkadaşlar için ön alternatiftir.
    Publisherda da tasarıma yüklenerek görsel ve içerik açısından oldukça iyi işler yapılabilir.

Paint'i hafife alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 27 Temmuz 2008; 22:25:15 >

• Yapar mıyım öyle şey hiç yahu

Bunu gördükten sonra hiç hafife alırmıyım!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- e-ticaret sitesi yapmak için en temel kural nedir?

2- kredi kartı ile alışveriş yapılan sitenin güvenlğini nasıl sağlanır?

arkadaşlar e-ticaret sitesi yapmak istiyorum bu konuda destek alabileceğim bi adres varmı bu işin inceliklerini nasıl öğrenebilirim? yardımlarınız için tşk
  • quote:

Yapar mıyım öyle şey hiç yahu

hadi be

• quote:

Orjinalden alıntı: antbyotic

1- e-ticaret sitesi yapmak için en temel kural nedir?

2- kredi kartı ile alışveriş yapılan sitenin güvenlğini nasıl sağlanır?

arkadaşlar e-ticaret sitesi yapmak istiyorum bu konuda destek alabileceğim bi adres varmı bu işin inceliklerini nasıl öğrenebilirim? yardımlarınız için tşk

+1

kodlama bilmiyorum ancak bu başlığı okuyana kadar dreamweaver kullanmayı düşünüyordum, kafam karıştı.
    e-ticaret sitesi için asp kullanılmış genelde sanırım, GG ve sahibinden'de adres çubuğundawww.xxxxxxxx.com/asp.?316846 tarzı linkler yazıyor.
    vpos entegrasyonunda host firmasına parayı verip hizmet almak şart gibi geldi bana? sertifikasyon maliyetleri çok mu düşüktür pos entegrasyon hizmeti satın almaya göre? tek araştırdığım ssl sertifikası o da baya ucuz yıllık olarak $10 civarında eğer kendim alıp kurarsam-ki çoğu hosting firması ücretsiz kuruyor. pos entegrasyonunda banka IT görevlileri yardımcı olur kanısındayım(çok tozpembe düşünüyor da olabilirim.

site güvenliği benim yaptığım sayfa kodlarına göre mi yoksa hosting server'ının güvenliğine/benim ftp şifremin sağlamlığına mı bağlıdır? mesela bilgi girişi yapan ziyaretçiler o alanlarda kod yazıp çalıştırabilir mi?

kısacası o yıllığı minimum 1000küsür dolar olan e-ticaret paketleri almadan, gidip adam gibi sadece hosting hizmetimi alarak e-ticaret sitesi yapabilir miyim?

yardımlarınız için teşekkürler. ilgi görür de uzayacak olursa yeni başlık açayım. burda konu açılmışken iliştirdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ckoc1

quote:

hadi be

Valla paint

• merhaba, bende publisher da site yapıyorum da. haberler kısmını nasıl ekledin. bende eklemek istiyorum öyle kayan çubuklu falan????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetlider

merhaba, bende publisher da site yapıyorum da. haberler kısmını nasıl ekledin. bende eklemek istiyorum öyle kayan çubuklu falan????

dostum izmopolitandaki haber görseli hazır flash script. publisher ile yapamazsın. en fazla sitene publisher ile ekleyebilirsin. frontpage ve publisher kullanan arkadaşlara tavsiyem, acil dreamweaver ve photoshop öğrenmeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizahci

Şaka mı ciddimi? :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.