arkadaşlar önceden bilgisayarıma bir program yüklemiştim. Ücretsiz olarak içinde office, world, powerpaint vardı İsim olarak Go documents pro gibi birşeydi ama tam hatırlamıyorum. go documents pro nun pc ler için olanı var mıdır acaba ? amblemi mavi renkti ama. Programı ise bu forumda bulmuştum
quote:Orijinalden alıntı: peer16401 OPEN OFİCE LİNUX TABANALI YAZILIMIN ücetsiz yazılımıdır... bende ne diyom bu mavi amblemli beleş office teşekkürler peer16401
quote:Orijinalden alıntı: Crash47 arkadaşlar önceden bilgisayarıma bir program yüklemiştim. Ücretsiz olarak içinde office, world, powerpaint vardı İsim olarak Go documents pro gibi birşeydi ama tam hatırlamıyorum. go documents pro nun pc ler için olanı var mıdır acaba ? amblemi mavi renkti ama. Programı ise bu forumda bulmuştum Selam Open Office programını tavsiye ederim.. Ücretsiz bu yazılım sizin işinizi göreceğini tahmin ediyorum.. Aşağıdaki linke gidin ve oradaki resme tıklayarak resimleri değiştirin. Eğer istediğiniz o ise indirip kurun.. Kolay gelsin.. Link:http://www.gezginler.net/indir/openoffice.org.html