Microsoft Office 365 Ortak Hesap Arıyorum Microsoft Office 365 Aylık 6 Kişi 64 TLye denk Geliyor. Mevcut Grup varsa katılırım eğer yoksa belirli katılımcı olursa biz 6 kişilik grup kkualabiliriz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft 365 Aile ₺639,99 /yıl Veya aylık ₺63,99 Adobe yıllar önce geçmişti, akıllıca olmuş. Fakat iş yerleri için aile paketi yok gibi, evde kullananlar için intrenette çok ucuza retail lisanslar satıyorlar. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Katılacak Kişiler Varsa Bana DM ile İletişime Geçebilir. 3 Kişi Gelince Üyelik Alacağım. İlk Ayı Ücretsiz Veriyor Zaten. |
Google play üzerinden telefonunuza indirip 17 küsur liralık olanı aylık kullanabilirsiniz. PC üzerinden de aynı mail lisansı ile kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 3 senedir kullanıyorum fiyatına hiç zam gelmedi. :) |
42 tl olarak gözüküyor Hocam. |
![]() |
Şimdi Çözdüm olayı microsoft 365 üzerinden girersem 40 tl istiyor ama onedrive üzerinden girersem 20 tl istiyor. |
Neden aylik odemek istiyorsunuz anlamadim. Cunku bunu aylik odeme olmadan eski surumlerini kullaniyor millet hemde bedava. Benim anlamadigim bir seymi var? |
Microsoft 365 Çok Farklı Birçok Bilgisayarda Çalışanlar için. İşyerinde Word hazırlarken evde devam edebiliyorsunuz. Bilgisayar ile telefonda anında iletişime kurup dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Bulut hizmetini tam anlamıyla kullanıyorsunuz. 1 Tb onedrive veriyor verileri yedekleyebiliyorsunuz. Yani 2019-2016-2013-2010 ile arasında çok fazla farklar var. |
|
|
|