Bildirim
microsoft notebook receiver v2.0 alıcısı bozuldu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam pek zannetmıyorum yenısını almanız daha mantıklı gıbı gozukuyor.Bu arada alıcının bozuldugunu nerden anladınız belkı maus bozulmustur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry
Hocam pek zannetmıyorum yenısını almanız daha mantıklı gıbı gozukuyor.Bu arada alıcının bozuldugunu nerden anladınız belkı maus bozulmustur.
Ucunda hafif yamulma var düzelmiyor da içini de açamadım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eger uzuz bır maussa yenı mausa yonelın.Alıcısını bır ıhtımal temın edebılırsınız ama ugrasmaya deymez. -
quote:
Eger uzuz bır maussa yenı mausa yonelın.Alıcısını bır ıhtımal temın edebılırsınız ama ugrasmaya deymez.
Evde başkavar onunla idare ediyorum Microsoft a mail attım bakalım sonuç ne olacak
Ben cevabını soyleyıp cevap gelmıyecek.Gelırsede 40 tl lık mausun alıcısına 30 t dıyecekler.Şimdiden hazırlıklı ol. -
quote:
Ben cevabını soyleyıp cevap gelmıyecek.Gelırsede 40 tl lık mausun alıcısına 30 t dıyecekler.Şimdiden hazırlıklı ol.
neyse gelsin de
Edit cevap gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomcu -- 4 Mayıs 2014; 20:17:59 >
Hadı bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X