Şimdi Ara

Microsoft Mühendislik Egitimi-Network-MCSE,MCITP,MCTS,Cisco,Exchange Görsel Eğitim Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Mühendislik Egitimi-Network-MCSE,MCITP,MCTS,Cisco,Exchange Görsel Eğitim Seti

Arkadaşlar bu seti ile istediğiniz şirketin network sistemini yönetebilecek kapasiteye ulaşabilirsiniz.
    Anlatım son derece basittir ve video anlatımlıdır.0 dan Profesyonel düzeye video anlatım ile gerçekleşmektedir.
    Şuan bilgeadamda bile wireless network anlatımı yok.Fakat bu sette bu bile mevcut.
    Setin içinde Exchange 2010,Winsows 7 Networking,Server Administration ve daha bir çok konuyu çok ayrıntılı bir şekilde öğrenebileceksiniz

Sadece sertifika için değil bu işte profesyonel olmak için bile elinizin altında bulunması gereken bir set

Toplamda 300 Saatlik profesyonel bir settir.

Zamanında çok araştirma yaptım kurslar vs. fakat bu seti bulduktan sonra hiçbirine ihtiyaç duymadım.

Bu zamanda bilişim sektöründe bu bilgileri olmayan adamın işi yok.

Ayrıca Sınavlar hakkında da yardımcı olurum.

Kurslara milyarlar vermenin hiçbir anlamı yok. Seti alınca teşekkür edeceksiniz.

Toplam 20 DVDlik Bir Set

MCITP,Exchange Server,Cisco Görsel Eğitim Seti İçeriği:
    KONULAR:
    1- Active Directory Eğitimi
    2- Enterprise Administrator Eğitimi
    3- TCPIP and Networking Eğitimi
    4- Server Administrator Eğitimi
    5- Application Infrastructure Eğitimi
    6- Network Infrastructure Eğitimi
    7- Hyper-V Eğitimi
    8- Windows 7 Administration Eğitimi
    9- Exchange Server 2010 Admin Eğitimi
    10-Exchange Server 2010 Design and Deployment Eğitimi
    11-Cisco CCNA 640-802 Eğitimi
    12-Cisco Certified Wireless Network Admin Eğitimi
    13-Cisco CCNP CIT
    14-Cisco CCNP (BSCI)
    15-Cisco CCNP (BCMSN)
    EĞİTİM SETİNDEN BİR BÖLÜM İZLE

Not:
    İstanbul İçi elden teslim edebilirim.
    Arkadaşlar Ödemeyi havale olarak yapabilirsiniz.Havale işlemleri artık bankamatiklerdende yapılabilmektedir.
    Yada güvenmem v.s gibi düşünceleriniz olursa gittigidiyor.com üzerindende güvenli alışveriş yapabiliriz ayrıca kredi karti ilede ödeme yapabilrisiniz.12 Ay Taksitle satiş yapabiliriz.
    Önce parayi ödersiniz gittigidiyor.com dan sonra set adresinize gelir.kontrol edersiniz ve onay verirsiniz ödeme benim hesabıma geçer.

Msnde Gün boyu Online yardımcı olabilirim...
    Arkadaşlar işlerimdeki yoğunluk nedeniyle pm yerine msn yada mail ile daha hizli cevap verebilirim.
    Msn & Mail : mcitp-mcse@msn.com
    TEL : 0505 336 85 77

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Herşey iyi güzel. eğitimler güzel fakat fiyat belirtmemişsiniz :) Hani düzgün bir fiyat ise almayı bile düşünebilirim.
  • Hocam tüm set 70 TL dir.

msn : mcitp-mcse@msn.com dan bana ulaşabilirsin.

• Açıklama için pm yollayan arkadaşlar işlerim yogun biraz cevabı buradan yazıyorum

Merhaba
    Setin dili ingilizcedir.
    Mcitp Eğitim Seti Örnek Videosunu aşagıdaki linkten izleyebilirsiniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=CXKhYFWT0hc
    Örnek videoda anlatılan bölüm(2003 serverı 2008 servera yükseltme) şuan türkiyede bir çok bilgiişlem firması binlerce dolara yapmakta.
    Fakat çok kolay bir işlem olduğunu izleyince göreceksiniz.
    10 dklik videoyu izleyiniz anlayacaksınız.

Eğitimin İçeriği 7 Ana başlık altındadır ve 0 dan Profesyonele anlatılmaktadır.
    Bu eğitim setine belli bir süre ayırdığınız sürece orta ve büyük ölçekli bir şirketin tüm network altyapısına hakim olabilecek derecede bilgi ve tecrübe edinebilirsiniz.
    Sette anlatımlar uygulamalı olduğu için kurulumlardaki hatalarıda görebileceksiniz. Birebir canlı kurulumlar ile anlatılmaktadır.
    Ayrıca Tüm MCITP sınavlarını bu set ile geçebilirsiniz.

Orta derece ingilizce ve orta derece vindows xp platformuna hakim olunması yeterlidir.
    Set tüm sistem mühendisliği konularını anlaşılır dilde örneklerle anlatmaktadır.

Active Directory Eğitimi:
    Bir şirketin tüm domain ağını kurabilmenizi yönetebilmenizi policy ayarlarını yapabilmenizi 2003 olan serverı 2008 e yükseltebilmenizi kısıtlama yetki ayarlarını düzenleyebilmenizi sağlar.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-640 TS: Windows Server 2008 Active Directory, Configuring
    Server Administrator Eğitimi :
    Bu bölümde Sisteminizin beyninin yönetimini öğretir. Sorunların nasıl çözülecegini anlatmaktadır.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-646 PRO: Windows Server 2008, Server Administrator
    Application Infrastructure Eğitimi:
    Bu bölümde web server kurulumunu ,Network aplication servislerini,Storage ve Virtualization ,Windows Deployment Services (WDS) servislerinin kurulumunu ve kullanımını hatalarının giderilmesini anlatır.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-643 TS: Windows Server 2008 Applications, Configuring
    Network Infrastructure Eğitimi :
    DNS,Vpn ,Iss,RRAS,DHCP ve diger network alt yapısında kullanılan ana bölümlerin kurulumunu kullanımını ve hatalarda ne yapılması gerektiği konusunda anlatım içerir.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-642 TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring
    Windows 7 Administration Eğitimi:
    Windows 7 işletim sisteminin bilinmeyen tüm yönleri anlatılmaktadır. Kurulumdan başlanır network ayarlarından yönetimsel araçlara kadar tüm konular anlatılır.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-680 TS: Windows 7, Configuring
    Enterprise Administrator Eğitimi:
    Enterprise Admin bölümünde sistemin yönetilmesinden sorunlarının giderilmesine kadar her konuda nasıl çözümler bulabileceginizi göstermektedir.
    Girebileceğiniz Microsoft Sınavı : 70-647 PRO: Windows Server 2008, Enterprise Administrator
    Hyper-V Eğitimi:
    Sanal sunucular kurarak donanım maliyetlerinin nasıl kısılacağını, sistem sorunlarında geri dönüş kolaylıkları ile isistemin hemen nasıl ayaga kaldırılacagı hakkında ayrıntılı kurulum ve kullanım bilgisi anlatılır.
    TCPIP and Networking Eğitimi:
    TCPIP ve Network bölümünde network ağınızı en hızlı en sağlıklı nasıl kurabileceginizi kurarken nelere dikkat etmenizi çıkabilecek hataların neler olduğunu problemlerde nasıl müdahale edilebileceğini anlatmaktadır.

Yukarıda Anlatılan Tüm Egitimler MCITP Eğitim Setinin içeriğidir.

MCITP Eğitim Seti : 70 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cisco Eğitim Açmış
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.