Şimdi Ara

Microsoft Intelli 3.0 geldı :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

estafurullah
  • hayırlı olsun 57 ytl aslında uygunmuş zaten x7 30 civarında. güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

hayırlı olsun 57 ytl aslında uygunmuş zaten x7 30 civarında. güle güle kullan

tesekkur ederım...
    gercekten x7 ye oranla cok ucuz.x7 kullanmıs bırısı olarak ms 3.0 onun yanında mouselerın tanrısı :)
  • Yarın bugün alıyorum bende.Altına bide qck cekicem.Tamamdır.
    Yaza deathadder+glot. 2 lisi alıcam zaten
  • Yaza alırsan bunuda bana kargola o zaman
  • ehehe bakarız

• http://img23.imageshack.us/my.php?image=1150s.jpg

bundan aldım 2 ytl cok guzel valla qck baska bahara artık :) kı bunun boyutu hemen hemen qck mını ıle aynı 22*18 bu bana cok kucuk gelıyor mını alırsam para bosa gıder artık para bırıktırınce buyugunden alırız bunun yanına bır tane daha alcam 4 ytl ye super padım olcak
  • Kardeş kutunun içinden kurulum için herangi bir cd çıkıyormu ?
  • ms 3.0 akıyo diyosan d.adder kullansan naparsın merak ediyom şahsen ikisini de kullandım d.adder inanılmaz bişey ya anlatılmaz yaşanır
  • Kurulum CD'si cıkıyor ama hiçbir işe yaramıyor ve yüklemeyiniz cunku zaten tak çaliştir vede cok basit bir mouse, hiç yoktan birde sürücü problemleriyle uğraşmayın. Bu arada pad olmadan kullanma yoksa fare 1 günde çöpe döner.

Microsoft 3.0 2003 yılında çıkmasına rağmen zamanımızda bile Profosyonel oyuncular tarafından en çok kullanılan mousedur, örneğin SK-Gaming'de Tentpole dışında herkes kullanmaktadır (aslında hepsini yazsam kelimeler yetmez) f/p bakımından en iyi Counter-Strike oyuncusu için en iyi mousedur.

Buradan kendi yaptığım incelemeye bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Mayıs 2009; 2:58:33 >
  • taktıgında dırek calısıyor korkma ıcınden cd cıktı ama kurulum cd sı degıl denetım masasındakı mouse ayarları var o kadar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.