Microsoft'tan yapılan açıklamada gelecekte 3 farklı işletim sistemi kullanılmayacağının sinyalleri verildi. Yazılım devi Microsoft şu anda piyasada bir çok alanda boy gösteriyor. Windows 8 işletim sistemi ile masaüstü platformunda, Windows Phone ile akıllı telefon platformunda ve Windows RT ile tablet platformunda çalışmalarını sürdüren şirket bu konuda köklü bir değişikliğe gidecek.
Daha önce Windows RT ve Windows Phone işletim sistemlerinin birleşeceği iddiaları duyulmuştu. Microsoft'un yeni CEO adayı olan Julie Larson Green yaptığı açıklamada ileride 3 farklı işletim sisteminde yola devam etmeyeceklerini söyledi.
Aynı zamanda donanım alanında da gelecek yıl farklı ve çok şaşırtıcı gelişmelerin yaşanacağını aktaran Julie Larson Green bu sözüyle de çok güçlü bir Surface Tablet ipucu vermiş oldu.
Julie Larson Green'in aynı zamanda Microsoft'un başkan yardımcısı olduğunu da belirtelim. Bu habere göre bir düşünce ortaya atacak olursak önümüzdeki yıllarda Microsoft'un yeni CEO adayı ile birlikte gücüne güç katacağı bekleniyor.