Şimdi Ara

Microsoft Digital Keyboard Pro 1.0 (Set olarak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6 yıldır ilan başlığındaki klavye setini kullanıyorum .. Anlayacağınız elim iyice alıştı .. Bugüne kadar 3 set eskittim :))

Acaba elinde az kullanılmış, sıfır (mucize) veya düzgün çalışan bir Microsoft Digital Keyboard Pro 1.0 (Set) varsa iletişime geçmek istiyorum ..

Selamlar
    Yusuf
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Sorunsuz alışverişlerim : MCCACA , lindeman , onurorgun , gsliahmet , djemo31(x2) , messire , baykant , bugrascb , osaday1991 , madhane(x2) , tahir40 , mujdat42 , dkbilgisayar , kivilciim , necroo , ftangel , CaReTTa_99 , low , Sezer Cinoglu , yunus_70(x2) , Supervisor_ , jasonjustice , ates98 , serdardiego , HWA@Atilla , r1skk , NovariX , quicksand(x3) , srtc39 , wildboyankara , tades1981 , elens , azmo , fhkymz , esener50 , cohannan , berdush42 , marins , ertug81 , ibrahimscare , m352 , **34can** , BA8124TR , mtgorkem42 ,
    Uzak durulması gerekenler : sar_saran = ferdi_kara
  • Hocam buldun da 1 tane de şu kardeşine alsaydın yaa daaa :))))))))

Kaç kere söktüm yıkadım yağladım klavyeyi bilio musun :D

Orijinalden alıntı: itsuptome

Hocam buldun da 1 tane de şu kardeşine alsaydın yaa daaa :))))))))

Kaç kere söktüm yıkadım yağladım klavyeyi bilio musun :D

sıfır bulsam stokları anında eritirdim hocam vallahi malesef ben de ikinci el satan bir arkadaştan şansa buldum , sahibindende klavye ve klavye mouse set kategorilerini takip et istersen hocam

hocam düşünürsen elimde 2 adet microsoft 1.0A var mouse ile birlikte . durumları fena değil , pek sıfır sayılmaz ama ilgini çekerse konuşabiliriz

Sorunsuz alışverişlerim : MCCACA , lindeman , onurorgun , gsliahmet , djemo31(x2) , messire , baykant , bugrascb , osaday1991 , madhane(x2) , tahir40 , mujdat42 , dkbilgisayar , kivilciim , necroo , ftangel , CaReTTa_99 , low , Sezer Cinoglu , yunus_70(x2) , Supervisor_ , jasonjustice , ates98 , serdardiego , HWA@Atilla , r1skk , NovariX , quicksand(x3) , srtc39 , wildboyankara , tades1981 , elens , azmo , fhkymz , esener50 , cohannan , berdush42 , marins , ertug81 , ibrahimscare , m352 , **34can** , BA8124TR , mtgorkem42 ,

• hocam ürünlerin fotoğraflarını çekip ve fiyatlarını yazabilirsen bakalım :))) benim model bu değil aslında ama kardeşimin kullandığı model bu .. ona alırız olmadı :))

Orijinalden alıntı: itsuptome

hocam ürünlerin fotoğraflarını çekip ve fiyatlarını yazabilirsen bakalım :))) benim model bu değil aslında ama kardeşimin kullandığı model bu .. ona alırız olmadı :))

tamamdır hocam pm olarak atayım size en kısa zamanda .
  • Teşekkürler :))

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.