Bildirim
Microsoft'dan Netbook kullanıcıları için USB'den yüklenebilir Windows 7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Netbook olması şartmı masaüstüne kuramazmıyız. -
quote:
Orijinalden alıntı: resler
Netbook olması şartmı masaüstüne kuramazmıyız.
yoo kurarsın tabikide şart değil.. -
Sadece netbook versiyonu değil hepsi optik medaynın dışında bu şekildede sunulmalıydı. -
usb den win7 kurumu için tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 23 Ekim 2009; 17:43:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hunter87
Sadece netbook versiyonu değil hepsi optik medaynın dışında bu şekildede sunulmalıydı.
Usb bellek ile yükseltme olanağı var. Yani içide setup'a basarak kurabilirsin ama boot edemezsin. Her bilgisayar usb den boot edilemiyor malesef.
Format atmak isteyen bir kullanıcı elinde boot dvd olmadığı için ne yapacak ozaman :) Optik medya herzaman için en garanti çözüm. -
Bu yöntemi kendi minibookumda Kullandım şu anda Win 7 Starter var biraz kasıyor ama F2 ile anında XP'ye geçebiliyorum.
Gerçekten çok kullanışlı ve hızlı bir yöntem -
Netbook olması şartmı masaüstüne kuramazmıyız.
Anakartında USB'den boot özelliği varsa neden olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: cem.petek
Bu yöntemi kendi minibookumda Kullandım şu anda Win 7 Starter var biraz kasıyor ama F2 ile anında XP'ye geçebiliyorum.
Gerçekten çok kullanışlı ve hızlı bir yöntem
Ben bu olayı hiç duymamıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Right_
quote:
Orijinalden alıntı: cem.petek
Gerçekten çok kullanışlı ve hızlı bir yöntem
Ben bu olayı hiç duymamıştım.
sallıyo zaten.windowsta hiç bi şey anında olmaz.kasmasa da en azından emin misin diye soru sorar. -
haber için saol -
Netbook bile olsa arada bir yedek almak için harici DVD yazıcı almak şarttır bana göre. -
netbook sahipleri için büyük kolaylık olacaktır. aslında usb bellekleri windows 7 kurulumu yapabilecek şekilde hazırlamak mümkün ama herkez uğraşmak istemeyebilir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X