Şimdi Ara

MICROSOFT COMFORT CURVE VALUE PACK TR-Q KLAVYE+MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu set nasıl arkadaşlar tavsiye edecek olan var mı ? Kullanış amacı oyun için falan değil

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9160&productid=bd91121#tablnk

PSN : sylar3tr
  • Çok güzel bir klavye tuşlarıda kaliteliye benziyor rahat yazı yazarsın

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• şu an kullanıyorum. space bar dışındaki tuşlar laptop klavyesi gibi sessiz. dizilim standart. alışana kadar biraz gelebilir ama bileklerin sağa sol kırmaktan ağırmaya başladıysa bekleme hemen al derim.
  • Sağolun arkadaşlar yani fiyatta uygun diyorsunuz
  • o klavyeyi kullanıyorum. çok ergonomik ve estetik bir klavye. parlak siyah. tuşların dizilimi gerçekten çok rahatlık sağlıyor. tek eksisi bence bir arkadaşın dediği gibi space tuşunun biraz sesli oluşu. o da bu kadar artının yanında göz ardı edilebilecek bir eksi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.