Şimdi Ara

Microsoft Bus driver ? nedir arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Realtek HD ses çipsetli anakartımın ses sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman kurulumun yarısında Microsoft Bus driver should be loaded in your system before installing Realtek Audio driver şeklinde vir hata çıkıyor ve kurulum iptal oluyor.. Daha önce bu tür bir sorunla karşılaşan ve çözebilen oldumu..

Nette aradım bu sorunla karşılaşan pek çok insan var ama olayı çözecek bir cevap bulamadım..

Aynı sorunla karşılaşanlar Microsoft Bus Driver sorunu

• verdiğin linkte verilen hotfix ile sorun çözülmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reckLessdark

verdiğin linkte verilen hotfix ile sorun çözülmüş.

Eğer alttaki yamalardan bahsediyorsan bunlar sorunu çözmüyor..

http://hdvforever.com/blog/HD_Audio/kb888111xpsp2.exe
    http://hdvforever.com/blog/HD_Audio/KB835221.exe

• en sonqi driverı indir.pc'ye yüklemeyi dene.eğer yine ses alamazsan aygıt yöneticisinden sistem aygıtlarına ordan da pci aygıta sağ tıklayıp driverı indirdiğin dosyadan WDM'yi bul.updateyi yaptıktan sonra yeniden başlatmayı dene.Bakalım olcak mı?Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reckLessdark -- 20 Ocak 2007; 16:50:15 >
  • Sorun çözüldü :

Şimdi ben daha önce anakartın çipset sürücülerini yükledim sonra bilgisayarı yeniden başlatmadan ses sürücüsünü yüklemeye çalışmıştım.. tabii bu arada sanırım biraz karıştı...

Sonra nVidia çipset sürücülerini kaldırdım yeniden başlattım ve çipset sürücülerini yeniden kurdum . Tekrar bilgisayarı açınca yeni aygıtları buldu ve sürücü istedi. işte burda Realtek HD dizininde bulunan WDM klasörünü gösterdim.. bütün aygıtları ordan yükledi . Bütün bu işlemler bitince Realtek HD klasöründeki setup.exe dosyasından programı yükledim.... İşte o kadar .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.