arkadaşlar maus alayım diyorum bu Fare şekil itibariyle harika ancak Bilek ağrıttığı ve kullanışının kötü olduğu ve tekerleğin adi olduğu yönünde yorumlar var Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler link.... http://www.hepsiburada.com/Liste/microsoft-arc-mouse-zja-00006/ProductDetails.aspx?productId=bd2150&categoryId=52
laptop için düşünüyorsan al. çok kibar güzel. kullanmışlığım var. oldkça rahat. ama masaüstü için daha büyük daha kullanışlı bişey bakabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Guardianum laptop evet bende o yüzden almak istiyorum aslında bilek ağrıttığını sölemişlerdi doğrumu kardeş laptopda ko oynayarak sabahladım. kucağımda laptop mouse alttaydı zor oldu ama öyle ağrıtmadı bileğimi
quote:Orijinalden alıntı: trk. quote:Orijinalden alıntı: Guardianum laptop evet bende o yüzden almak istiyorum aslında bilek ağrıttığını sölemişlerdi doğrumu kardeş laptopda ko oynayarak sabahladım. kucağımda laptop mouse alttaydı zor oldu ama öyle ağrıtmadı bileğimi Tamam çok saol kardeş alıcam sanırım