Şimdi Ara

Microsoft Andromeda OS uygulamaları internette görüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eğer teknik dokümanlar doğruysa microsoft bu sefer ilginç bir atılım yapacak. Windows Mobile'daki 2 büyük faciadan sonra benim pek güvenim olmasa da...
  • MS artık mobil cihazlar için ayrı bir OS ile başaramayacağını anlamıştır herhal. MS yapmayı düşündüğü şeyi uygulayıp her platform için her ayrı cihaz için otomatik adapte olan tek bir OS. MS bundan sonra yine telefon çıkarsa bile artık içinde Windows 10 görev yapacaktır, muhtemelen sürümü de Windows 10 s olacacaktır. SD845 li Windows 10 s li laptopların piyasaya çıkmasıyla market rakipler istemese bile daha da geniş olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah basarili olurlar.androidden sıkılanlar icin guzel secenek olur.ben de tam windowslu telefonlari arastirmaya baslamistim.o ara guvenemeyip xiaomi almistim.

    Bill gates in yerinde olsam bu konuya daha fazla egilirim.Microsoft gibi bir firmanin yazilim iceren herhangi bir urunde basarisiz olmasi cok tuhaf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 3 Ocak 2018; 16:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows bu platformunu tam verimle bütün ekran boyutlarına adapte edebilirse büyük bir yenilik yapmış olacak. Bununla birlikte beklenilen Surface Phone'a win32 program desteği ile beraber seyahat sırasında bilgisayar taşıma derdi ortadan kalkmış olacak. Andromeda umarım en kısa sürede piyasaya sürülür yoksa Microsoft u zor günler bekliyor gibi duruyor...

  • İsmi androidi çağrıştırıyor. He sırf bu isim sayesinde güzel bir algı yaratabilirler. Tabi çoğu kişi direkt atlamıyacaktır. MS önceden şunu-bunu yaptı yarı yolda bıraktı bizi, batırdı herşeyi vs. diyerek güvenemeyenler de bi hayli fazla. İlk adımda o iş bitti bye bye demek de ne kadar doğru bilmiyorum.
  • ilk kez görüyorum bunu kullanan arkadaşlar var mı kullanışlı mı?

  • Başarılı tepit

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.