Şimdi Ara

Microsoft affetmedi: Forza Horizon 6'nın sızan korsan sürümünü oynayanlara 8.000 yıl ban! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar kendi serverını yapıp orda oynarlar

• Ne yani 8000 yil sonra bu adamlar elini kolunu sallaya sallaya bu oyunu indirip oynayabileceklermi .

• Korsana destek mi versin yazan arkadaşlarım orada herhangi bir emek yok o geliştirici emek sağlıyor olabilir orada emeği global şirketlerce sömürülenlerde onlar. emeğin tanımı global şirketlerin çıkardığı oyun değil. milyonlarca katı kazanmasına rağmen sadece denizde kum kadarını bir işçiye hak gören şirket batsın korsana herzaman destek!!!

• Ben o kadar süre ban'ı bir 3. parti online sunucusundan hile açtığım için yemiştim

• Ne kadar saçma bir beyan ya. Torrnent-korsan kullanım hırsızlıktır. kullan kullanma, adı bu. Bildiğin Nasrettin Hoca fıkrası gibi: Hırsızın hiç mi suçu yok? Microsoft-Xbox kapıyı kitlememiş açık bırakmış, sizde bu fırsattan istifade malı götürme peşindesiniz. Sonra hem suçlu hem güçlü. Ee sizde öylesiniz? hHem suçlusunuz hem güçlü, bi de üstüne görgüsüz. İnşallah 8 bin yıllık banı yemişsindir. İllaki korsan oynayacağım diyorsan da adabı ile oyunun çıkmasını beklersin oyun kırılır o zaman indirir oynarsın. Şu saçma şeyin Hypervision dan gram farkı yok.

• Banı destekliyorum ama bence bunun yolu hardware ban olmamalı. Yani düşünsene, paran yetmediği için ikinci el bilgisayar alıyorsun ve çok sevdiğin oyunu indiriyorsun ve hardware ban çıkıyor.

• nerden yükledin dosyaları nerden buldun yada söyler misin

• BlueCode Warrior B kullanıcısına yanıt
    hapis mi puhaha! lan zaten skidrowa düşüyor! yapabilseler onları alırlar önce! para verdiğinde sahip olmuyorsan korsanda hırsızlık değildir!

• Belki Ben Kaçak Seviyorum ne olacak

• bu ms midir nedir iyice ayar olmaya başladım. gates denilen yahudi zaten sinirlerimi oynatıyor.

.net nereden öğrendiysem bırakamıyorum o yüzden. yaş da geçti yeni eko sistemi sıfırdan öğrenme 3-4 yıl demek.

adam emekli olalı 20 yıl kadar oldu... ne saçmalıyorsun?...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.