Bildirim
microsoft 6000 laser mause i nasıl bilirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun ne amaçla aldın? Lazer göz kullanan ortalama bir faredir. Herhangi ekstra bir özelliği olmamakla beraber normal kullanımlar için uygundur. Yani oyun için filan aldıysanız çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. -
bende keysmart var ve idare ediyor :D -
Ben de bu fareyi almayı düşünüyordum ancak oyun faresi olarak geçmesine rağmen yorumlardan oyun performansının pek de iyi olmadığı anlaşılıyor. Alışveriş sitelerindeki yorumlarda oyunlara pek uzun süre dayanmadığı yazılıyor. Çok nadiren de olsa strateji oyunları oynuyorum ve açıkçası gözüm korktu, sanırım bu fareyi almayacağım. Ama oyun için değil de masaüstü için istiyorsan güzel bir laser mouse (sanırım 800 dpi).
Edit: Zaten almışsın hayırlı olsun demekten başka birşey kalmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth -- 2 Ocak 2007; 0:45:11 > -
Ben yaklasık 3 aydır kullanıyorum office ve explorer ile gezerken farenin verdigi performans mukemmel ayrıca cok şik oyuna gelince patlıyor maalesef :)
oyunlarda eski mause2'mi takip oynuyorum.
ayrıca sanırım bir uretim hatası sonucu sol clicklerde nedense cirtt diye ses veriyor fazla abandıgın zaman -
İşyerinde iş arkadaşıma düştü bir MS lazer fare bende A4tech optik vardı. Sonra evdeki G5'i getirdim işyerine lazer fare gördüler. Gerçekten G5'in yanında optik fare gibi kalıyor. G5'te fare oku pürüzsüz bir şekilde ekranda kayarken MS fare okunda çok hafif titremeler yaşadık.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X