Şimdi Ara

Microsoft 32-bit'e veda ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows Server 2008 adını alan Longhorn'un "son 32-bit işletim sistemi" olacağını duyurdu

WinHEC konferansında yaptığı konuşmada Windows Server bölümü yöneticisi Bill Laing, 2008'de son 32-bitlik işletim sistemini yapacaklarını ve bundan sonra sadece 64-bit işletim sistemleri üreteceklerini bildirdi. 64-bit'i opsiyon olarak sunan Windows Server 2008, türünün son örneği olacak.

Microsoft 32-bit'e veda ediyor

• Zaten istemeseler de 32bite veda etmek zorunda kalacaklar. Vista oyun, vb sistemi zorlayıcı programlar için en az 2 gb ram istiyor, Server 2008'in 3 gb isteyeceğini düşünsek ondan sonra gelecek yeni işletim sistemi en az 4 gb isteyecektir ki 32 bitin destek verdiği 3.5 gb limiti aşılmış oluyor. Kaldı ki en iyimser senaryoyu söylüyorum, normal şartlarda server 2008'den sonraki işletim sistemi 6gb ram bile isteyebilir.
  • longorndan sonra çıkaracakları işletim sistemine kadar zaten 10 kere pc toplar bu millet.
  • bence 64 bite gecene kadar 2 sene surer... Arkadaslarin da dedigi gibi olay tamamen RAM ile ilgili. 2GBden fazla RAM 64 bit gerektiriyor, ama makinelerin hepsinde 2GBden fazla RAM yok su an...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.