Şimdi Ara

Micro SD kart, Windows, biçimlendirmeyi bitiremedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
7.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu yine hort hiçbir şekilde düzelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    O olaydan sonra bir de faslh bellegim aynı şekilde gitti çözüm bulamadım yıllar geçti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 26 Ocak 2020; 19:4:48 >
  • Ben de kartı emekliye ayırdım, fotoğraflar ve belgeler CD gibi bir köşede saklı kalacak 😃

• Bozulmuş çünküde ondan at çöpe sende kurtul bizde kurtulalım , team micro diye sd kart mı alınır, hortlamayın şu konuyu .m..

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Bozulmuş çünküde ondan at çöpe sende kurtul bizde kurtulalım , team micro diye sd kart mı alınır, hortlamayın şu konuyu .m..
    Aynı sorun dün benim araç kamerasında kullandığım Sandisk Ultra 32GB HCI kartta da meydana geldi. Bence bu olay marka kaynaklı değil ...
  • Benim de Toshiba micro SD 32 GB kart Xiaomi Redmi note 8 pro telefonumda iken telefon kartı görmemeye başladı, kartı bilgisayarda ve başka telefon ve taplette denedik hiçbir şekilde kart tanınmıyor içinde bir sürü bilgi belge fotoğraf ve video var konu ile ilgili İstanbul'da iki ayrı veri kurtarma işyeri ile görüştüm bana göre yüksek fiyat istiyorlar. Bu kartlarda kronik hata mı var acaba her kart arızasında kartlar içindeki bilgilerle çöpe mi atılacak veya içindeki bilgileri kurtarmak için veri kurtarma şirketlerine yüksek meblalar ödenecek bu işi kasıtlı mı yapıyorlar hadi benim kart bozuk bakıyorum formlara genelde bu sıkıntı var. Çözüm bulabilen varsa bilgilendirirlerse çok makbule geçecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok galiba bu olayın bir çözümü konuda geçen yöntemlerin hepsini yaptım maalesef sonuç yok

• Bir hortta benden. Aynı sorun bende de var ne yaptıysam düzelmedi. samsung evo + 64 gb. çözen var mı??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.