Merhaba. Ben de arıyordum, en sonundawww.genpatech.com.tr da buldum. Yanlız ellerinde kalmadığından haftaya teslim edecekler bana (umarım). Ama sürekli arıyorlar, şu zaman gelecek özür dileriz falan diye. Başka hiçbiryerde yok zaten. Bi göz at. Fiyatı da bence çok uygun. (512MB - 37YTL)
Ordan bende sipariş verdim kardeş fakat,ben sürekli online alışveriş yaptıgım için biliyom adamların belkide eline hiç gelmedi o ürün.Listeye koyuyolar cok sipariş veren olursa getiriyolar.Ama belkide getiremicekler en sonunda arayıp malesef temin edemedik yabirazdaha bekleyin yada siparişinizi iptal edebilirsiniz diyolar.Ama genpadan ilk alışverişim burda aynısı olursa şaşırmam en iyisi bu ürünü elden almak....
Artı ben mail atıyom arasıra bir gelişme varmı işte beni haberdar edin diye filan pişmann....Sende mail atar takip edersen belki müşteri memnuniyeti diyip ilgilenirler.Yoksa bunlar günde yüzlerce sipariş alıyolar ve yüzlerce problem sorun lar oluyo bizimki bunlardan bir tanesi sadece.Biz nekadar ilgilenirsek onlarda okadar ilgilenirrr....SAYGILAR...
Ankaradan bi elektronikci ile görüştüm bi arkadaş vasıtası ile adam bana mini sd kart takdıgını soledi bana d720 lere ve gayet düzgün calıstıgını soledi.Acaba uyuyormuki? Uymuyosa adam niye yalan solesin bana.Piyasada micro sd ve mini sd olarak 2 kart var mu ikisinin dış görüntüsü farklı biraz.Eger deneye bilcegin biyer varsa dene derim benimki suan serviste yazılım güncelleniyor.