Şimdi Ara

Micro Atx Konsol Gibi Bilgisayar Kasası Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Abime bir adet bilgisayar toplamaya karar verdim.Ancak bu bilgisayarın öyle midtower falan olamsını istemiyorum.Küçük olsun Xbox one Veya ps4 boyutlarında olsun istiyorum(Aynı değil tabiki ama küçük bir kasa toplamak istiyorum işte) konsol Tv nin altında duracak o yüzden hem şık hem soğutması güzel hemde küçük bir kasa önerirseniz sevinirim.şimdiden saolun :D

• corsair 250d tam aradığın kasa
  • skörtıl arkadaşım emek vermişsin çok teşekkür ederim.
    psu ve sıvı soğutmayı vatandan alacağım.ama işlemci konusunda kararsız kaldım.işlemciye 500 tl den fazla para vermek bence biraz anlamsız.fx8350 almayı düşünüyorum.
    @Skörtıl_Nimo

turuncu sakal
    söylediğin kasa türkiyede yok,amazon.com dan getirtebilimiyim acaba?
    amazon.comda 180 tl ye geliyor kasa.ücretsiz kargo ile.
    Kasa Linki
    @Turuncu Sakal

• Evet türkiyede 100tl kadar daha pahalıya geliyor.Amazondan getirtsem sorun çıkarmı acaba? @Turuncu Sakal
  • Hiç yurtdışından ürün getirmedim o konuda pek bilgim yok ama eğer ürün gümrüğe takılırsa burayla aynı paraya gelmiş olur. Daha ucuza micro atx kasalarda var ama benim gördüğüm kadarıyla iç yapısı ve toz filtreleriyle en iyisi corsair 250d gibi duruyor. Standart boy psu destekli ve uzun ekran kartları için sorun yaratmıyor. Şu linkten incelemesini izleyebilirsin.

http://teknoseyir.com/corsair-obsidian-250d-incelemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox için monitör tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    ITX toplama Kasa mı Laptop mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gümrük sınırı 150$ değilmiydi?neden gümrüğe takılsın ki?
  • Micro atx diye mini itx kasalar önermeyelim arkadaşlar 250d mini itx bir kasadır. Micro atx olarak 350d vardır fakat konsoldan baya büyük bu kasa, silverstone sg09 ya da sg10 önerebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Merhaba arkadaşlar.Abime bir adet bilgisayar toplamaya karar verdim.Ancak bu bilgisayarın öyle midtower falan olamsını istemiyorum.Küçük olsun Xbox one Veya ps4 boyutlarında olsun istiyorum(Aynı değil tabiki ama küçük bir kasa toplamak istiyorum işte) konsol Tv nin altında duracak o yüzden hem şık hem soğutması güzel hemde küçük bir kasa önerirseniz sevinirim.şimdiden saolun :D

önerilenlerin hepsi matx ya da mitx. Eğer konsol gibi istiyorsan teknobiyotik ten silverstone kasalarına bakman lazım. Çoğu uzaktan kumandalı aynı zamanda, htpc kasa olarak geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini ITX kasalarda CM Elite 130 fiyatıyla rakipsiz. Zaten kötü bir kasa da olmadığı için pek düşünmeye gerek yok, rahatlıkla seçilebilir.
    Anakart konusu daha sıkıntılı. Evet FX8 işlemciler orta halli bir sistem için yeterli olacaktır lakin o işlemci serisini destekleyen Mini ITX anakart yok.
    Güç feda edip FM2 socket toplanabilir alternatif olarak. Intel açık ara en iyi seçenek Mini-ITX sistemler için, işlemci i5 4440 gibi bir modele düşürülebilir.
  • arkadaşlar bütçem 1300-1600 tl arası.
    ben micro itx den vazgeçtim mini atx toplayacağım.çünkü micro itx lerin havalandırma sistemleri hoşuma gitmedi.artık birazdaha büyük olucak.

İşlemci
    ekran kartını 2.el almayı düşünüyorum forumdan.
    Anakart
    Kasa
    Ram
    Su Soğutma
    HDD 1TB

Vatanda %30 indirimi beykliyeceğim,o şekilde 700-850tl arası maliyetle İşlemci+Anakart+Ram+HDD 1TB alabiiyorum.
    Kasa ve Su Soğutma 360TL civarlarına geliyor.

forumun 2.el bölümünden 450-500 tl civarlarında hd7950-7970 veya gtx serisi bir kart alıp Kasayı 1660 tl civarlarına toplamış oluyorum :)

benim öğrenmek istediğim su soğutma ve kasayı amazondan getirtebilirmiyim?

• Aerocool DS Cube düşünebilirsiniz kasa olarak.

http://forum.donanimhaber.com/m_87299528/tm.htm
  • Hocam %30 indirim diye bir şey yok artık. Söylediğiniz bileşenlerin toplamı ~1100 TL civarı yapıyor. Üç aşağı beş yukarı bu fiyatlardan alırsınız.
  • arkadaşlar birçoks oruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ama bu amazondan kasa getirtebilirmiyim acaba o konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.