continental winter contact kullanıyorum. geçen sene de bundan almıştım. köy yollarında cam gibi buz olmuş yollarda ve birçok olumsuz yol şartında sorunsuz bir kış geçirdim. hem yaz hem de kış lastikleri hatta performans lastikleri için continental zihnimde imajı iyi olan bir marka. artık piyasa araştırması yapmadan gidip eski continentali söktürüp yenisini alıyorum.
continental winter contact kullanıyorum. geçen sene de bundan almıştım. köy yollarında cam gibi buz olmuş yollarda ve birçok olumsuz yol şartında sorunsuz bir kış geçirdim. hem yaz hem de kış lastikleri hatta performans lastikleri için continental zihnimde imajı iyi olan bir marka. artık piyasa araştırması yapmadan gidip eski continentali söktürüp yenisini alıyorum.
yoksa kış lastiği tabiki şart continental de en iyi markalardan
lastik olarak goodyear ug8 benim tercihim olur
evet haklısınız. ben bir an lastik sandım. videoyu izlememiştim. bilgi için teşekkürler. iyiden iyiye ihtiyarlamaya başladım demekki herşey gözümden kaçıyor. teşekkürler dostum.
Lastiğe zarar vermiyor, takılması pratik... Fiyatıda uygunsa alınası ürün.
Hortla!!
Arkadaşlar var mı bu ürünü kullanan ya da tecrübe sahibi olan? Bana piyasadaki en iyi ürün gibi geldi.
Zincir parasına satılırsa alınabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme