Şimdi Ara

Michelin Easy Grip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önümüz kış bu tür ürünlerden alıp kullanan varmı.

60-80 öro fiyatları .

• continental winter contact kullanıyorum. geçen sene de bundan almıştım. köy yollarında cam gibi buz olmuş yollarda ve birçok olumsuz yol şartında sorunsuz bir kış geçirdim. hem yaz hem de kış lastikleri hatta performans lastikleri için continental zihnimde imajı iyi olan bir marka. artık piyasa araştırması yapmadan gidip eski continentali söktürüp yenisini alıyorum.

http://www.conti-online.com/generator/www/tr/tr/continental/lastikleri/themes/otomobil-lastikleri/kis-lastikleri/kis-lastikleri-tr.html

tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

continental winter contact kullanıyorum. geçen sene de bundan almıştım. köy yollarında cam gibi buz olmuş yollarda ve birçok olumsuz yol şartında sorunsuz bir kış geçirdim. hem yaz hem de kış lastikleri hatta performans lastikleri için continental zihnimde imajı iyi olan bir marka. artık piyasa araştırması yapmadan gidip eski continentali söktürüp yenisini alıyorum.

http://www.conti-online.com/generator/www/tr/tr/continental/lastikleri/themes/otomobil-lastikleri/kis-lastikleri/kis-lastikleri-tr.html

tavsiye ederim.

videoyu izlersen lastik değil

yoksa kış lastiği tabiki şart continental de en iyi markalardan

lastik olarak goodyear ug8 benim tercihim olur

• evet haklısınız. ben bir an lastik sandım. videoyu izlememiştim. bilgi için teşekkürler. iyiden iyiye ihtiyarlamaya başladım demekki herşey gözümden kaçıyor. teşekkürler dostum.
  • Lastiğe zarar vermiyor, takılması pratik... Fiyatıda uygunsa alınası ürün.
  • Hortla!!

Arkadaşlar var mı bu ürünü kullanan ya da tecrübe sahibi olan? Bana piyasadaki en iyi ürün gibi geldi.
  • Zincir parasına satılırsa alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.