Şimdi Ara

Michael Sikkofield bu kadar bilgiye nasil ulasiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmı birkaç konusu bakalim okuyayim bende beylerr
  • eleman incidenmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Prizi bırak

Kardes isin yoksa mesgul etmesen?

İşim olsa burda takılmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla okumayin bagimlilik yapar kafayi yersiniz.

• İlk defa duydum bir bakayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

turkiye bilmeyen mi var o dediklerini?

hep aynı şeyler.

kapitalizm,o,bu,şu.

Kaç tane insan 11 Eylül'ün büyük bir uçakla değil de füze gibi bir şey ile yıkıldığı hakkında komplo teorisi biliyor?

Ya da kaç tane insan doların üstünde yazan Novus Ordo Seclorum'un Yeni Dünya Düzeni demek olduğunu biliyor?

Bu herif bu kavramların bilinmesinde bence büyük bir rol oynadı. İleride Allah korusun, bu tür bir şey yaşanırsa (9/11 tarzı) insanların medyaya inanmak yerine en azından bir kısım insanların bilinçlenip yakınlarını da bilinçlendirmesi olasılığı var.

Bunu direkt olarak sana yazmadım aslında, yazarken konu kaydı.

• Çağralım gelsinler
  • hocam bir kaç link verebilir misiniz? Çok merak ettim.
  • @Jaycees

@kandorfeyta

@mertkayags

Arkadaslar okumak isteyen bloguna girip okuyabilir.Yanlis anlasilma olmasin kendisi forum uyesi degil blog yazari..
    michaelsikkofield.blogspot.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rem0te -- 4 Temmuz 2014; 23:54:40 >
  • Gayet güzel yazıları var.Neden Eleştiriyorsunuz anlamıyorum ? Eleştrilmesi gerek pek çok insan varken bence o bu kadar eleştriyi hak etmiyor.
  • çok şey bilio mu zannediyoruz...adam araştırıo kaynaklarıyla makale şeklinde düşüncesini ortaya koyuyo,onun sayesinde anlattığı konular bu kadar kişiye ulaştı,o kadar uzun yazıları eğlenceli dili sayesinde herkes sıkılmadan okudu,bunları sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın oturduğun yerden insanları küçümsemek yerine,ayrıca evet bilen ve düşünen bi insan bence..ccc sikko reyiz ccc
  • quote:

Orijinalden alıntı: green_arrow

çok şey bilio mu zannediyoruz...adam araştırıo kaynaklarıyla makale şeklinde düşüncesini ortaya koyuyo,onun sayesinde anlattığı konular bu kadar kişiye ulaştı,o kadar uzun yazıları eğlenceli dili sayesinde herkes sıkılmadan okudu,bunları sevmeyebilirsin ama saygı duymalısın oturduğun yerden insanları küçümsemek yerine,ayrıca evet bilen ve düşünen bi insan bence..ccc sikko reyiz ccc

Anlattığı şeyler işin hurafe kısmı, böyle mistik şeyler okuyunca aydınlanmış sanıyorsunuz kendinizi. İlluminati bir çeşit burjuva örgütlenmesi olabilir, küresel sermayenin tek dünya devleti arzusu da gerçek olabilir. Ancak bunu kavramanız için siyasi/ekonomik şeyler okumanız ve kapitalizmi çözmeniz gerekir, yoksa böyle çok gizli olup da her şeyi bilinen fason örgütler burjuvazinin kendisini yenilmez kılma çabalarından başka bir şey değil.

Rockefeller dediği adama bak mesela;

Michael Sikkofield bu kadar bilgiye nasil ulasiyor?

Ne kadar gizemli bir adammış değil mi Özel güçleri falan da vardır bu aydınlanmış muşmula suratlı dedenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyleR DuRDeNx -- 5 Temmuz 2014; 0:14:52 >

• Arka kısmına danışıyor, o da ona her şeyi anlatıyor.
  • Bir ara bende okuyordum. Bazı yazıları mantıklı geliyor. En azından merak ediyor.
  • Sikkofield bilginse evrimağacındakiler ne oluyor?

Rotschild dediğin adam 12.000 şişeyi ve bir kaç şeyi dönüştürüp güneş paneliyle besleme yapıp bir tamamen yeşil enerjiye dayalı tekne yaptı.

Bu adam mı dünyayı yokediyor? Biraz düşünün, internette yazı okunup aydınlanılmaz, düşünemeniz lazım, beyniniz süs diye durmuyor.

Kimine göre doğrudur kimine göre yanlıştır, ben yanlış olduğunu savunuyorum. Doğru diyenleri döndürmek çok zor zaten.

İllüminati o kadar gizli ki artık 10 yaşındaki çocuklar çözebiliyor, hmmmmm mæntIqLı!!!

3 eksi gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 5 Temmuz 2014; 16:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TyleR DuRDeNx

Sistemi çözmek istiyorsan git anti kapitalist düşünceleri tanı onlarla ilgili siyasi/ekonomik şeyler oku, illuminati gibi işin hurafe kısmıyla ilgilenme. Şu sikkoyu da çok şey biliyor zannediyorsunuz ya ne diyeyim

Tamam qnq sen daha fazla biliyon sen 1 numarasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

turkiye bilmeyen mi var o dediklerini?

hep aynı şeyler.

kapitalizm,o,bu,şu.

Kaç tane insan 11 Eylül'ün büyük bir uçakla değil de füze gibi bir şey ile yıkıldığı hakkında komplo teorisi biliyor?

Ya da kaç tane insan doların üstünde yazan Novus Ordo Seclorum'un Yeni Dünya Düzeni demek olduğunu biliyor?

Bu herif bu kavramların bilinmesinde bence büyük bir rol oynadı. İleride Allah korusun, bu tür bir şey yaşanırsa (9/11 tarzı) insanların medyaya inanmak yerine en azından bir kısım insanların bilinçlenip yakınlarını da bilinçlendirmesi olasılığı var.

Bunu direkt olarak sana yazmadım aslında, yazarken konu kaydı.

Peki, kaç kişi Rockefeller'ın böyle gizemli biri olduğunu biliyor?
    Kaç kişi kapitalizmin tam anlamını biliyor?
    Kaç tane kapitalizm uzmanı Kapital'i okudu?
    Kaç kişi Tesla'nın floresan lamba veya mikrodalga fırını bulmadığını biliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 5 Temmuz 2014; 1:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Sikkofield bilginse evrimağacındakiler ne oluyor?

Rotschild dediğin adam 12.000 şişeyi ve bir kaç şeyi dönüştürüp güneş paneliyle besleme yapıp bir tamamen yeşil enerjiye dayalı tekne yaptı.

Bu adam mı dünyayı yokediyor? Biraz düşünün, internette yazı okunup aydınlanılmaz, düşünemeniz lazım, beyniniz süs diye durmuyor.

Kimine göre doğrudur kimine göre yanlıştır, ben yanlış olduğunu savunuyorum. Doğru diyenleri döndürmek çok zor zaten.

İllüminati o kadar gizli ki artık 10 yaşındaki çocuklar çözebiliyor, hmmmmm mæntIqLı!!!

Şimdi başlayalım sondan,

Bir şeyi 10 yaşındaki çocukların çözebilmesi konunun önemine bir etki etmez (diye düşünüyorum.) Ayrıca 10 yaşında bunları çözen bir çocuk varsa onu görmek isterdim. Zira ben o yaştaki çocuklarda "abi lady Gaga illumunatici" seviyesinden ilerisini göremedim.

Bak, ben illa doğru demiyorum, ama yanlış da demiyorum. Doğru ya da yanlış demek ya da doğruluğunu ya da yanlışlığını savunmak zorunda değilim ki.

İnternette yazı okuyup aydınlanılmaz demişsin. Bu zaten komple saçma bir önerme. İnternette kaç milyar tane makale / yazı / kitap var. Gerçi aydınlanmak kelimesi olunca iş biraz karışıyor ama insan beyni okurken o konu üzerinde düşünebilir de. İşte burada "okuma" kavramını tartışmak lazım.

Rothschild bir aile olduğunu biliyorsundur muhtemelen. Normal bir ailenin bir üyesi ile diğer bireyleri nasıl değerlendirebiliriz ki? Benim aklımdan geçen bu Rothschild değildi.

En son olarak ben Sikkofield bilgin demedim.

• uğraşıyor dostum; araştırıyor, yazıyor, çiziyor..

boş beleş forumda takılıp oyun oynamayı bırakmakla başlayabilirsin misal şayet böyle bir gayen varsa.
  • Yazdığı bazı yazıları saçma olmasına rağmen çoğu yazısı gerçekten çok güzel, bu kadar bilgiye de yabancı sitelerden ulaştığını düşünüyorum.

Kendisiyle konuşma imkanı bulmuştum imza gününde dünya tatlısı bir adam gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.