Şimdi Ara

Michael Jackson son hali (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
46.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun,umarım iyileşir kardeşin...

quote:

Orjinalden alıntı: doğukanözden

benim kardeşim de de vitiligo var ama sadece kolunda şu an
  • michael jackson'ın zenci iken fotosunu koyucak olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancan_burak

Kardeş sanırım okumadan bilinçsizce yazıyorsun. " Vitiligo " yaz google ya da başka bir arama motoruna istersen

Al bak da nasıl bir şeymiş gör:

quote:

Orjinalden alıntı: kopuz

Zenci olmaktan vazgeçip beyaz olmaya kalkışırsa olacağı bu idi zaten.

Michael Jackson son hali

Evet bilinçsizce yazıyorum,burnuda Vitiligo yüzünden tutmuyor.Ne kadar cahilim yahu..

Kardeşi bu hastalığa kapılmış olan arkadaşa da geçmiş olsun dileyelim.

Ama Michael Jackson zaten pisliğin teki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 9 Ağustos 2008; 21:38:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SenSational

michael jackson'ın zenci iken fotosunu koyucak olan varmı??

Michael Jackson son hali

Michael Jackson son hali

•  Michael Jackson son hali

Michael Jackson son hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Michael Jackson son hali

2010'daki hali harika!

• Peshmerge marka takılıyor
  • Sen önce kibar ve düzgün yazı yaz,estetik ayrı birşey,derinin beyazlaşması ayrı birşey,estetik olmamış demiyorum,ama beyazlaşma Michael'in elinde olan birşey değil.Bilinçsiz yazı yazmak bu ayrımı görmeden dar kalıplar içinde rastgele yazı yazmaktır.Sen de biraz önce bu kategoriye girdin.

Mj hakkında; birşey bilmeden atıp tutanlara zaten duyarsızlaştım,istesem de cevap veremiyorum senin gibilere...

quote:

quote:

Kardeş sanırım okumadan bilinçsizce yazıyorsun. " Vitiligo " yaz google ya da başka bir arama motoruna istersen

Al bak da nasıl bir şeymiş gör:

quote:

Zenci olmaktan vazgeçip beyaz olmaya kalkışırsa olacağı bu idi zaten.

Michael Jackson son hali

Evet bilinçsizce yazıyorum,burnuda Vitiligo yüzünden tutmuyor.Ne kadar cahilim yahu..

Kardeşi bu hastalığa kapılmış olan arkadaşa da geçmiş olsun dileyelim.

Ama Michael Jackson zaten pisliğin teki..

• Cancan güzel arkadaşım herhangi bir hakaretim mi oldu ? Farkında değilim.
    Hangi hastanede uzman doktor olduğunu belirtirsen saygılarımı da sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 9 Ağustos 2008; 21:58:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Beyazlık hastalığı ayrı. Her şeyi çok biliyorsunuz zaten. Sorun onun estetik ameliyat takıntısı. Kendini ne hale getirdi görmüyormusunuz? Ben de Michael Jackson'ı çok severim ama bu onun yaşayan en çirkin insanlar listesinde en yukarda olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.

Alın işte bu hali normal mi peki?

Michael Jackson son hali

ben anlamıyorum ajda pekkanda yaklaşık 10.000 ameliyat oldu ama kadında sorun yok kaporta sağlam şaft dingil dağolmamış..
    bu adam nie estetikden sonra suratına tekme yemiş gibi olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

Michael Jackson son hali

2010'daki hali harika!

buda 2020 deki hali
     Michael Jackson son hali

• quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Beyazlık hastalığı ayrı. Her şeyi çok biliyorsunuz zaten. Sorun onun estetik ameliyat takıntısı. Kendini ne hale getirdi görmüyormusunuz? Ben de Michael Jackson'ı çok severim ama bu onun yaşayan en çirkin insanlar listesinde en yukarda olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef.

Alın işte bu hali normal mi peki?

Michael Jackson son hali

ben anlamıyorum ajda pekkanda yaklaşık 10.000 ameliyat oldu ama kadında sorun yok kaporta sağlam şaft dingil dağolmamış..
    bu adam nie estetikden sonra suratına tekme yemiş gibi olmuş.

Korku filmlerini hiç andırmıyor

• Ulan forum iyicene çoluk çocuk kaynadı ya,hiç mi siz de Allah vergisi akıl,nizam yok ?Üstte bilimsel olarak birşeyler yazdım,hiç mi bakmadın,ya da anlamanız kıt mı?Abidik gubidik şeyler yazıp kendince dalga geçiyorsunuz,bak yarın birgün Allah size de bir vitiligo verir,görürsünüz o zaman böyle davranmayı,aklınız sıra ucuz ve bayat espriler yapmayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 9 Ağustos 2008; 23:02:17 >
  • size ne adam yapmış memnun alla alla bülent ersoy la bu kadar dalga geçemiyosunuz adam yükseldikçe göze batıyo tabi siz de haklısınız.
    you've been hit by You've been strucked by a smooth criminal
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuBeRu

o bıyıklarındaki ve sakallarındakiler ne yara bandımı çözemedim?

tıraş olurken olmuş sanırım :)
  • bu resimler geçen sene çıktı ya geç kalmışınız siz
  • Bir sanatçı olarak daha önce bilinenlerden sadece Elvis Presley, Beatles ve Frank Sinatra’nın ulaşabildiği olağanüstü bir şöhrete sahiptir. “ tüm zamanların en çok satan sanatçısı”, “dünyada şimdiye kadar en çok ödüllendirilen sanatçı”,” şov dünyası tarihindeki en popüler sanatçı” ve pek de tevazu içermeyen bir tabirle “dünyanın en ünlü insanı” ve tabiî ki “The King of Pop” (Pop’un kralı) olarak ilan edilmiştir.
  • bu adam rusya savaşının ortasında kalmış
  • Herşeye rağmen o bir numara..

Hart me zart me hüdü hüdü bord me
  • quote:

Ulan forum iyicene çoluk çocuk kaynadı ya,hiç mi siz de Allah vergisi akıl,nizam yok ?Üstte bilimsel olarak birşeyler yazdım,hiç mi bakmadın,ya da anlamanız kıt mı?Abidik gubidik şeyler yazıp kendince dalga geçiyorsunuz,bak yarın birgün Allah size de bir vitiligo verir,görürsünüz o zaman böyle davranmayı,aklınız sıra ucuz ve bayat espriler yapmayı...

dostum bu insanlara MJ i anlatmak için kendini yorma.. MJ i bilen biliyor zaten.. forum yaş ortalaması sebebiyle bu tür konuları kaldıracak seviyede değil..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.