Şimdi Ara

Mi4 LTE Deneyimlerim ve Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki yıl iPhone4 kullanımıştım. Son iki yıldır da LG G2 kullanıyordum. Dün Xiaomi Mi4 LTE modeli ile tanıştım. İlk gün deneyimlerimi paylaşmak ve bazı hususlarda da sorular yöneltmek istedim.

Ürünü n11.com'da Semers mağazından 929 TL'ye satın aldım. Ertesi gün iyi paketlenmiş şekilde elime ulaştı. Kendilerine teşekkür ederim (Kutudan kulaklık çıkmıyor bu arada).

Kullanıdığım diğer Xiaomi ürünleri : Mi Band, Mi Power Bank, Mi LED, Mi Bletooth Speaker (siyah renk, yuvarlak olan modeli)

Ürün Android 4.4.4 ( KTU84P ) ve Miui 7.0 ( 7.0.5.0 - KXDMICI ) yüklü şekilde geldi.

1-) Cihazın ürün kalitesi oldukça yüksek. Hiç Çin malı izlenimi vermiyor.

2-) İşletim sistemi olarak ne bir Android ne de bir iOS. İkisinin karışımı gibi.

3-) Status bar ikonları ve yazı fontu çok ufak. Büyütmenin bir yolu var mı? Okumakta zorlanıyorum.

4-) Fotoğraf çektiğimde galeride iki adet "Kamera Fotoğrafları" bölümü açılıyor. Nedeni nedir? Ben QuickPic galeri uygulaması kurdum. Onda bir sorun yok. Ama orjinal galeri uygulamasını kullanmak isterim.

5-) Temalardan bazılarını indirdim ve denedim. En akıcı tema olarak önerileriniz var mı? Kullanılan tema şarj süresini olumlu yada olumsuz olarak etkiler mi?

6-) LG G2 modelinde ekran çift tıklama ile açılıp kapanıyordu. Eksikliğini hissettiğim en büyük özellik bu. Mi4 LTE modeline çift tıklama ile açıp kapama özelliği eklenebilir mi?

7-) Yine LG G2'de Qick Memo isimli uygulama vardı. Bu uygulama anlık ekran görüntüsünü almanızı, üzerine el yazısı ile notlar tutmanızı ve galeriye kaydetmeye gerek olmadan whatsapp, gmail gibi uygulamalar üzerinden o resmi paylaşmanızı sağlardı. Bu eksikliğini hissettiğim ikinci uygulama. Mi4 LTE için LG G2'de bulunan Qick Memo programının alternatifi var mı?

8-) Google Play'den n11 uygulamasını indirdim ve kurdum. Ama ana ekrana n11 ikonu eklenmedi. Sağdaki bütün ekranlara baktım ikon yoktu. Cihazı restart yaptım, ancak o zaman ikon geldi. Bunun nedeni nedir?

9-) Bir de mesela whatsapp ile mesajlarken çıkan sesleri anlık olarak kısmak istiyorum. Ses açma ve kısma butonuna bastığımda zil sesini kisiyor. Bunun için ne gibi bir yöntem izlemem lazım?

10-) Gmail uygulaması yüklü. Gelen mailler anlık olarak bildirilmiyor. Ben uygulamanın içine girip güncellediğimde mailler geliyor. Bunu push mail çeklinde nasıl çalıştırabiliriz?

Teşekkür ederim.

• hocam mi4 lte modelleri normalde 2 gb ramli değilmiydi.Ağ seçeneklerinde lte seçenegıde varmı
  • r4deon kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde satilan mi4 lte modeli 3gb ramli ve seçeneklerde lte var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.