Şimdi Ara

Mi4 ile Mi5 arasında çok fark var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Orijinalden alıntı: _CeKoCu_

Daha once Mi4 kullanicisi olarak tank gibi saglam bir o kadar ısınan cihaz &#128514; hard brick yaptim uzun uğraşlar sonrasi mi 5 değişimi cikarttilar. Mi5 Android 7 alacak ve guncel cihaz tercihini bu yanda kullan derim lakin mi4 kadar saglam değil dikkat etmelisiniz ve ısınma konusunda sorun yasamadim

Peki mi4 de oyun oynamasak yinede ısınma olur mu

2 gün oldu alalı ısınma olmadı bende ama oyun fılan acmadım taıbkı de, foto whatsapp filan normal kullanım yaptım herhangı bı ısınma hıssetmedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

quote:

quote:

Daha once Mi4 kullanicisi olarak tank gibi saglam bir o kadar ısınan cihaz &#128514; hard brick yaptim uzun uğraşlar sonrasi mi 5 değişimi cikarttilar. Mi5 Android 7 alacak ve guncel cihaz tercihini bu yanda kullan derim lakin mi4 kadar saglam değil dikkat etmelisiniz ve ısınma konusunda sorun yasamadim

Peki mi4 de oyun oynamasak yinede ısınma olur mu

2 gün oldu alalı ısınma olmadı bende ama oyun fılan acmadım taıbkı de, foto whatsapp filan normal kullanım yaptım herhangı bı ısınma hıssetmedım

Cevabın için sağol kardeşim sanada hayırlı olsun

• quote:

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim kardeşim sağol

• quote:

hangi servis çıkarttı mi5 değişimini
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Delta garanti hocam. Çok uğraştım uzun sure sonra bir kac tercih verdiler bende ust model tercihi dedim bir kac tl fark ödedim mi4 almaktansa mi5, daha mantikli geldi

• Demek ki delta garanti o kadar da kötü değilmiş Hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkiye de adam akıllı garanti var diyemem hepsinin ayrı bir sorunlari var 🤔

• Mutlaka öyle hocam ama en azından çok kötü aşırı kötü diyenler kadar değilmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki çok fark var . işlemci , ram , kamera farkı var .
    Değişim çıkarttım ama bir sor nasıl çıkarttım 😂
    1. Kendi suçum idi hardbrick yaptim ama ücreti goze alarak gonderdim.
    2.ucretiz Anakart değişimi oldu (kulaklık girişi bozuk ve reset sorunu vardi)
    3. Tekrar Gonderdim ( 20.is günü herhangi bir sorun yok diyerek iade ettiler.
    4. Kargodan aldım tekrar 1 saat sonra gönderdim.
    5. Sifir cihaz degisimi oldu (2gb modelini göndermişler) yine gönderdim aynı gün.
    6. Para iadesi , ayni cihaz değişim , veya 2 gb model + ücret iadesi+ veya ben para vermeyim ust model mi5 verin dedim.
    7. Aradılar samsung , vs modeller önerdiler veya aymi cihazi beklerseniz 3, gb modelini gonderelim dediler. 20.is gunu gecerse thh basvururum iade icin dedim bayanla gorusme sonrasi bir miktar para vererek ust modeli gönderelim dediler.
    8. Ne kadar istiyorsunuz dedim 450 tl dediler vermem dedim sonra aradilar son olarak 350, verirseniz dediler düşündüm mi5 daha mantikli idi. Fatura tutarı 950 idi ama ben 110tl kuponla 840a almıştım 😂
    9. Mi5 ilk geldiği siralar n11 veya hepsi burada en ucuz 350 tl idi
    Ben 840tl+350 ile mi5 e daha guncel ve iyi cihaza sahop oldum.
    Mi 4 3gb gonderimide yapabilirdiler lakin teklif cazip geldi. Kolay kolay para verin üst modeli gönderelim demezler

Masal gibi oldu ama cok uğraştım. Her gun aradım bütün attiklari yalanların kaydi tarihi saati vardi yoksa nereye aliyorsunuz.

• Dayı iyi kafalamışsın adamları

• Donmez82 D kullanıcısına yanıt
    Peki mi4 android 7 yi alacak mı

• quote:

Almayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bigmagician

quote:

Almayacak.

Youtube da videosu vardı ama

• Bunca sorunlara rağmen bir kere olsun kırıcı soz söylemedim. Degisimden öncede bunu belirttim tutum böyle olunca onlarda anlayisla karşılıyor haliyle orta yolu bulmuş olduk. Yani demek istediğim garanti bizim ülkemizde müşteri memnuniyeti zor kafalarinin etini yemeniz lazim.

• Resmi sitesinde mi 4 android 7 listesinde yok zaten direk andoid 4.4 den 6.0 verilmişti. Android 5 verilmedi diye hatırlıyorum

• Tamam kardeşim telefon gelsin bende bakacam

• Kardeşim bu klavye titreşimini nereden kapatacağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.